MitID

Opdatering af MitID appen

Sådan skal du godkende fremover

Tirsdag 6. juni udkommer en opdatering af MitID appen. Opdateringen skal mindske risikoen for svindel og samtidig gøre det nemmere for brugeren at godkende med MitID fra sin mobiltelefon.

Med opdateringen bindes indtastning af bruger-ID og den efterfølgende godkendelse i MitID appen stærkere sammen og er med at 
sikre, at man selv har startet den handling, man godkender med MitID.         

Opdateringen rulles ud de næste uger alle de steder, hvor man skal anvende MitID – derfor også, når vores kunder eksempelvis skal logge på netbank.

MitID appen bliver opdateret, hvis man har slået automatisk opdatering til – har man ikke det, skal man selv opdatere den.

Du kan nedenfor se, hvordan man skal godkende en handling med MitID efter opdateringen.

Nyt på mobil

Hvis du bruger MitID appen på din mobiltelefon, bliver det nemmere for dig at godkende med MitID, fordi du føres direkte over i MitID appen ved et tryk på den nye knap: ’Åbn MitID app’:

Nyt på computer

Bruger du din computer og skal godkende med MitID appen, kommer der en QR-kode på din computerskærm. QR-koden skal du scanne med MitID appen på din mobil, før du kan swipe og godkende på mobilen.

Nyt på tablet

Bruger du en tablet og skal godkende med MitID appen, skal du på din tablet trykke på knappen ”Åbn app på anden enhed”. Herefter skal du åbne MitID appen på din mobil og bruge appen til at scanne den QR-kode, der vises på tablettens skærm, før du kan swipe og godkende på mobilen.

 

Kan du ikke scanne QR-koder?

Kan du af en eller anden grund ikke scanne QR-koder med din mobil, har du mulighed for at gøre brug af engangskoder, når du skal godkende en handling, som du igangsætter fra computer eller tablet.

Handel på nettet

Kortbetalinger på nettet skal fortsat godkendes med MitID appen på samme måde som i dag. I kortsystemet er der allerede indbygget andre tekniske sikkerhedsforanstaltninger. 


Tilfredshed

Nyheder

Sparekassen Kronjylland har Danmarks mest tilfredse privatkunder

EPSI står bag den undersøgelse, der bredt bliver regnet som den mest valide, når det kommer til at måle kundetilfredshed. De har netop offentliggjort deres seneste undersøgelse af kundetilfredsheden i den finansielle sektor, og her ligger Sparekassen Kronjylland helt i top hos privatkunderne.

Klaus Skjødt

Regnskab

Halvårsregnskab 2023

Ifølge Voxmeter har Sparekassen Kronjylland Danmarks bedste bankrådgivere, og i første halvår har den også realiseret sit bedste halvårsresultat nogensinde. Årsagerne er især en mangeårig vækst og de stigende renter i samfundet.

Aktiesplit

Investering

Aktiesplit - hvordan og hvorfor?

For nylig lavede et af landets mest kendte aktieselskaber, Novo Nordisk, det, man kalder et aktiesplit. Men hvordan foregår sådan et egentligt? Og hvorfor foretager et aktieselskab et aktiesplit?

Bolig forberedelse

Produkter

Økonomisk overblik med en budgetkonto

Med en budgetkonto og et årsbudget for familiens økonomi, kan du skabe et godt overblik over, hvad du bruger dine penge på - og dermed have styr på udgifterne.