Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang i træk

Boligsupporter til erhvervssager

 Ønsker du en specialistrolle, hvor du får rig lejlighed til at bringe dine kompetencer på boligområdet i spil? Så har vi en plads til dig i vores team i Boligsupport Erhverv, der arbejder med boligfinansiering på erhvervsområdet for Sparekassen Kronjyllands erhvervskunder.

Det daglige arbejde består i at behandle alle former for erhvervs- og tinglysningssager: For eksempel at ekspedere lånetilbud fra Totalkredit Erhverv eller DLR, udarbejde ejendomsfinansieringsaftaler, effektuere lån, efterfinansiering og naturligvis tinglysning i sagerne. Herudover får du kontakt til vores kolleger i afdelingsnettet i forbindelse med ekspeditionen af låne- og tinglysningssager. Der er altså tale om et afvekslende job, hvor du får mulighed for at følge alle faser af en erhvervslånesag.

Du er måske den helt rette til vores hold, hvis du:

  • Ønsker at bidrage til, at vores kunder får den bedste oplevelse inden for alle former for erhvervsbelåning- og tinglysningssager. Du har allerede erfaring med ekspedition af erhvervssager og ved, hvor vigtigt det er for kunden, at du leverer kvalitet til tiden
  • Har en relevant finansiel uddannelse og har en stor viden om finansiering af erhvervsejendom og ekspedition af salg og køb af erhvervsejendomme, omprioritering samt indfrielse af lån
  • Sætter en høj standard for serviceniveauet over for kolleger og samarbejdspartnere. Med overblik og gode kommunikationsevner er du god til at sparre med dine kolleger i afdelingsnettet
  • Kan se værdien i at supplere kundens gode relation til sin personlige rådgiver og til Sparekassen Kronjylland. Det bidrager du blandt andet til ved at få erhvervssagernes flow til at køre så smidigt som muligt.   

Det kan du glæde dig til

På Frankrigsvej i Hammel er vi et hus fuld af specialister - her får du næsten 70 engagerede kolleger og sparringspartnere under samme tag. 27 af kollegerne har et bredt speciale inden for boligområdet – de seks af dem beskæftiger sig med erhvervssager og tinglysningssager.

Vi har en fælles pulje af opgaver. Hver morgen fordeler vi dagens arbejde, så vi sikrer, at vi i fællesskab når alle dagens deadlines og samtidig får arbejdet os godt ned i stakken af opgaver, som kan ligge over. Da du ikke har egne opgaver, vil du hver dag have fornemmelsen af, at du når i mål. Sammen med dine kolleger tager du hul på nogle nye opgaver, når du møder næste dag. Det er teamwork, når det er bedst.

Vi har et godt socialt sammenhold i afdelingen, ligesom vi er gode til at sparre med hinanden i det daglige arbejde. Du kommer til at indgå i et team i afdelingen, hvor du kommer til at spille en central rolle i forbindelse med håndtering af de mange boligsager. Du får dermed en eftertragtet specialistviden på området.

Ansvar og udfordringer på Danmarks bedste arbejdsplads

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 700 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen - og at det er med til at give os sektorens mest tilfredse privatkunder for tredje år i træk (ifølge det anerkendte analysebureau EPSI). Det er også med til at give os medarbejdere, der trives og er glade for at gå på arbejde. Vi er således tre gange i træk blevet kåret til Danmarks bedste arbejdsplads af Great Place to Work.

Vores decentrale struktur giver dig stor indflydelse på dit arbejde og din dagligdag. Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.