Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang i træk

Erhvervsmedarbejder til Aarhus Erhverv

Kan du få vores erhvervskunder og dine kolleger til at føle, at de altid er i de helt rette hænder? Med et smil på læben, højt serviceniveau og høj, faglig kvalitet? Så er du måske den erhvervsmedarbejder, vi søger til vores dygtige erhvervsteam centralt i Aarhus.

Du er nysgerrig af natur, har et stort servicegen og kan med din viden på erhvervsområdet hurtigt gøre en forskel for kunderne og bidrage til, at vi i Sparekassen Kronjylland fortsat har Danmarks mest tilfredse erhvervskunder. Derudover vægter du kvalitet i arbejdet højt og har lyst til at være en del af en ambitiøs erhvervsafdeling, hvor vi arbejder sammen om fortsat vækst for vores forretning i Aarhus og Midtjylland.

Du kan blandt andet glæde dig til at:

  • Løse produktionsopgaver på erhvervsområdet – blandt andet udfærdigelse og håndtering af dokumenter
  • Supportere erhvervskunder – primært telefonisk
  • Være i tæt dialog og sparring med erhvervsrådgiverne i et til tider hektisk erhvervsmiljø
  • Ved spidsbelastning naturligt træde til med løsning af lignende opgaver fra andre afdelinger

Er du den rette til holdet?

Det er en forudsætning, at du er bankuddannet og har et godt kendskab til processerne bag de finansielle produkter samt erfaring med dokumentproduktion på erhvervsområdet. Har du erfaring med erhvervsområdet og/eller erfaring fra et job som erhvervsrådgiver, er det en fordel.

Hvad gør stillingen særligt attraktiv?

Som du kan se, sikrer opgavelisten dig et alsidigt job med ansvar, udfordringer og en stor intern berøringsflade. Du indgår i afdelingens erhvervsteam, hvor du får 14 kolleger. I alt er vi cirka 45 medarbejdere i huset i Vestergade i Aarhus. Her får du gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt i et målrettet, tilgængeligt og dynamisk pengeinstitut med fokus på den enkelte kunde. Du får indflydelse på din egen arbejdsdag og fuld opbakning til at yde dit bidrag til, at vi når afdelingens mål.

Ansvar og udfordringer på Danmarks bedste arbejdsplads

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 700 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen. Det er med til at give os medarbejdere, der trives og er glade for at gå på arbejde. Vi er således tre gange i træk blevet kåret til Danmarks bedste arbejdsplads af Great Place to Work.

Vores decentrale struktur giver dig stor indflydelse på dit arbejde og din dagligdag. Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.