Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang i træk

Erhvervsmedarbejder til Erhvervsproduktion Sjælland

Kan du give de bedste kundeoplevelser? Er du nysgerrig af natur, og har du et stort servicegen? Og kan du med din viden på erhvervsområdet hurtigt vinde kundernes tillid?

Så er du måske den erhvervsmedarbejder, som vi leder efter til vores team, Erhvervsproduktion Sjælland.

Din rolle:

Din primære opgave vil være at lave produktionsopgaver for vores erhvervsteams i afdelingerne i tæt samarbejde med de øvrige

erhvervsmedarbejdere i Erhvervsproduktion Sjælland.

Derudover vil der være en del telefonkontakt samt diverse administrationsopgaver i teamet. Fokus er altid på den gode kundeoplevelse.  

Jobbet kræver en tæt dialog med erhvervsteamet, hvor du får lejlighed til at bringe din faglighed i spil. Du vil også, hvor det er relevant, få kontakt til kunderne og på den måde være en vigtig spiller i at give de bedste kundeoplevelser. Du får med andre ord et alsidigt job med fleksibilitet og en stor berøringsflade. 

Det er en forudsætning, at du er bankuddannet og har et godt kendskab til processerne bag de finansielle produkter samt erfaring med dokumentproduktion på erhvervsområdet. Du sidder måske allerede i en lignende stilling, men vil gerne prøve noget nyt.

Det kan du glæde dig til:

Vi spiller hinanden gode, og en solid teamånd er vigtig for os på vejen mod Sparekassens ambitiøse mål. Du bliver en del af et stærk fagligt miljø med lyst til at lære nyt, og du vil opleve en sparekasse i rivende udvikling med et højt aktivitetsniveau, som giver gode resultater.

Vi lytter og vil gerne have nye impulser, hvorfor du kan være med til at præge sparekassens udvikling. Vi har en god holdånd og ser en styrke i vores forskellighed. Du får indflydelse på din egen arbejdsdag og fuld opbakning til at skabe de bedste rammer for at nå vores mål. 

Vi går benhårdt efter at blive det pengeinstitut, som både private og erhvervskunder vælger til. Vi er placeret i et markedsområde med mange udviklingsmuligheder, og er i dag et af de pengeinstitutter de andre kigger efter.

Din fysiske placering vil blive aftalt ud fra, hvor du har din bopæl, men naturligvis også med det for øje, at vi gerne vil have et stærkt fagligt fællesskab rent fysisk, hvor det er muligt.

Ansvar, udfordringer og fællesskab

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 700 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi vægter fællesskab og medarbejder- og kundetilfredshed højt. Du får blandt andet rig mulighed for at få indflydelse, udvikle dig og tage ansvar. Vores decentrale struktur giver dig stor indflydelse på dit arbejde og din dagligdag. 

Vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen.

Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.