Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang

Erhvervsrådgiver til helt ny afdeling på Kgs. Nytorv

Brænder du for at rådgive og opsøge nye spændende erhvervskunder? Og har du lyst til at gøre det i et attraktivt markedsområde med base i vores spritnye afdeling på Kgs. Nytorv, hvor vi har pionérånd og høje ambitioner? Så er du måske den helt rette til at bidrage til at gøre vores nye afdeling til en succes.

Vi har været i gang i knapt to års tid fra en anden adresse, og vores stærke erhvervsteam har speciale i erhvervskunder inden for segmentet ”hvide kitler”. Du får derfor rig mulighed for at opsøge og rådgive spændende erhvervskunder fra sundhedsbranchen, men også fra mange andre brancher.

I jobbet kan du se frem til:

 • At få 11 topmotiverende kolleger i en spritny afdeling med højt til loftet, korte beslutningsveje og en fantastisk stemning
 • At opsøge nye spændende erhvervskunder, så du kan opbygge din egen kundeportefølje helt fra bunden
 • Selvstændigt at rådgive og udvikle din portefølje. Du kommer til at stå for den løbende kundekontakt
 • At foretage sagsbehandling (ikke dokumentproduktion) på egne sager
 • At deltage i relevante netværk og gøre endnu flere opmærksomme på det, vi kan i Sparekassen Kronjylland
 • At blive en del af et stærkt fællesskab, hvor vi er gode til at sparre med hinanden

Vil du med på holdet, er det vigtigt, at du:

 • Er tillidsskabende og har et godt humør. Du er god til at skabe kontakt til erhvervskunderne og mestrer kunsten at opbygge stærke relationer til dem
 • Har lyst til at skabe gode kundeoplevelser. Du ved, at service, hastighed, tilgængelighed og stærke relationer er en forudsætning for erhvervskundernes tilfredshed
 • Er initiativrig og bidrager med nye idéer og forslag, der kan udvikle os selv, afdelingen og forretningen
 • Er ansvarlig og ordentlig i din måde at skabe forretninger på. Du har personlig integritet og arbejder målrettet
 • Er en god holdspiller og trives i en omskiftelig hverdag, hvor dit gode humør smitter af på kolleger og kunderInddrager og samarbejder med relevante specialister

Vi forestiller os, at du har nogle års succesfuld erfaring med at rådgive erhvervskunder – men det kan også være, at du er ny i faget med en stor interesse for erhverv og appetit på at lære mere. Det afgørende er, at du kan gøre en forskel for erhvervskunderne.

Derfor skal du søge jobbet

Du kan se frem til en alsidig hverdag, hvor du både skal give erhvervskunderne en grundig rådgivning og opsøge nye spændende kunder – mens du er med til at sætte retningen for vores nye afdeling. I området omkring Kgs. Nytorv har mange spændende virksomheder kontor. Det giver gode muligheder for at arbejde med forskellige virksomhedstyper.

I jobbet har du rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt, og du bliver en del af en afdeling med ambitiøse kolleger, der går op i at have et godt arbejdsmiljø. Vi har det sjovt sammen, mens vi skaber forretninger og gode kundeoplevelser.

Ansvar, udfordringer og fællesskab

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 700 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi vægter fællesskab samt medarbejder- og kundetilfredshed højt. Du får blandt andet rig mulighed for at få indflydelse, udvikle dig og tage ansvar. 

Vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen.

Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.