Job i Sparekassen Kronjylland

Finansbachelorer til praktik fra august 2022 - på Sjælland

Læser du til finansbachelor og skal i praktik på 5. semester fra august 2022? Drømmer du om at blive fremtidens rådgiver, hvor du giver sparring og rådgivning til privat- eller erhvervskunder? Og vil du være en del af Sparekassen Kronjyllands fortsatte vækstrejse på Sjælland? Så er du måske et match med Danmarks bedste arbejdsplads og Danmarks mest tilfredse kunder.

Vi er på udkig efter dig, der sammen med os vil gøre en forskel for kunderne i enten erhvervsteamet i Køge eller Holbæk eller privatteamet i København City eller Lyngby.  

Vi tilbyder fem måneders praktik i Sparekassen Kronjylland fyldt med spændende udfordringer og et stærkt netværk. 

I praktikforløbet får du rig mulighed for at bringe dig selv og dine kompetencer i spil. Du får en fast mentor og bliver en del af et stærkt fagligt og socialt netværk.

Målet for vores samarbejde er, at både du og vi ser en mulighed for, at du efter endt praktikforløb fortsætter i et studiejob og efterfølgende traineeforløb hos os.

Spændende indblik i en organisation i vækst

Hos os får du et indblik i mulighederne i et stort pengeinstitut, der er inde i en spændende udvikling, og som tør gå mod strømmen: Vi åbner nye afdelinger, vægter den personlige rådgivning højt og investerer tid i vores kunder. Det er alt sammen noget, du har mulighed for at blive en del af, hvis du kan sige ”tjek” til:

  • Du er selvsikker, når du præsenterer dine idéer og sætter pris på at indgå i et tæt samarbejde med både kunder og kolleger
  • Du motiveres af et højt fagligt miljø og af at skabe gode resultater
  • Du er nysgerrig på kunden, er god til at skabe relationer og er ambitiøs
  • Du deler gerne ud af dine idéer og har forståelse for godt købmandskab

I Sparekassen får du allerede ansvar fra dag ét, og du bliver en del af en af vores cirka 50 kundevendte afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland. Under dit praktikforløb får du også mulighed for at stifte bekendtskab med specialistviden fra vores stabsafdelinger. Derudover får du indsigt i Sparekassens strategi, koncepter og værditilbud samt viden om fagområder som bolig, pension, investering mm.

Godt karrieremiljø – også socialt

Vi ved, at et godt socialt miljø også er en vigtig del af et praktikforløb. Derfor vil du, udover et bredt fagligt netværk på tværs af hele organisationen, også blive en del af et solidt netværk med de øvrige uddannelsesstillinger. Vi sørger blandt andet for, at du sammen med vores praktikanter, trainees og graduates løbende har mulighed for at deltage i arrangementer med fokus på både faglig og personlig udvikling.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte en af disse HR-partnere:

Lone Stampe på mail: lks@sparkron.dk eller mobil: 26 87 29 85

Henriette Rugi Dahl på mail: hd@sparkron.dk eller mobil: 26 87 29 83

Send din ansøgning sammen med dit CV og karakterark via linket hurtigst muligt. Vi ansætter, når vi har de helt rette kandidater.

Vi glæder os til at høre fra dig!