Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang i træk

Finansbachelorer til praktik fra august 2023

Vi tilbyder fem måneders praktik i Sparekassen Kronjylland fra august 2023 fyldt med spændende udfordringer. Vi har afdelinger i det meste af landet, så der er gode chancer for, at vi har brug for en praktikant i netop dit område.

Vild med ansvar og udfordringer?

Perfekt! For det er netop dét, der venter dig som praktikant i Sparekassen. Hos os får du et stort ansvar fra dag ét og bliver en del af et stærkt hold. I løbet af de fem måneders praktik får du rig mulighed for at bringe dig selv og dine kompetencer i spil. Du får en fast mentor og bliver en del af et stærkt fagligt og socialt netværk. Vi står klar med sparring og feedback for at hjælpe dig godt på vej i din udvikling.

Er du god til mennesker?

Vi er på udkig efter dig, der ikke kun er god til tal og økonomi, men også til mennesker. Det er nemlig afgørende, at du har lyst til at tale med kunder og forstår, at kunderne skal have den bedste rådgivning. Det sker blandt andet ved at udleve Sparekassens fem kundeløfter, men også ved, at du hele tiden udvikler dig – og er med til at udvikle Sparekassen. Det er vigtigt, at du er nysgerrig, fagligt stærk og har lyst til at finde de helt rigtige løsninger til den enkelte kunde.

Hos os får du et indblik i mulighederne i et stort pengeinstitut, der er inde i en spændende udvikling, og som tør gå mod strømmen: Vi åbner nye afdelinger, vægter den personlige rådgivning højt og investerer tid i vores kunder. Det er alt sammen noget, du har mulighed for at blive en del af, hvis du overvejer praktik inden for rådgivning af privat- eller erhvervskunder og kan sige ”tjek” til:

  • Du er selvsikker, når du præsenterer dine idéer og sætter pris på at indgå i et tæt samarbejde med både kunder og kolleger
  • Du motiveres af et højt fagligt miljø og af at skabe gode resultater
  • Du kan sætte dig i kundernes sted og lynhurtigt vurdere deres behov
  • Du deler gerne ud af dine idéer og har forståelse for godt købmandskab
  • Drømmer om et rådgiverjob hos os efter endt praktik- og uddannelsesforløb

Det kan du glæde dig til

Du bliver en del af en af vores cirka 45 kundevendte afdelinger fordelt i Jylland, Odense og på Sjælland. Under dit praktikforløb får du også mulighed for at stifte bekendtskab med specialistviden fra vores stabsafdelinger og får indsigt i Sparekassens strategi, koncepter og værditilbud samt viden om fagområder som bolig, pension og investering.

Din karriererejse i Sparekassen

Er du blevet vild med Sparekassen og vi med dig, når praktikopholdet er ved at nå sin afslutning, så kan du glæde dig til en spændende karriererejse i Sparekassen Kronjylland. Efter praktikken venter dig et studiejob efterfulgt af et lærerigt traineeforløb og en stilling som enten kunderådgiver eller erhvervsrådgiver.

Kan du se dig selv som praktikant i Sparekassen Kronjylland? Så grib tastaturet, og send os dit CV og karakterark via knappen ”Søg jobbet”. Når du sender dit CV, så husk at skrive, hvilken eller hvilke afdelinger du ønsker praktik i.

Ansvar og udfordringer på Danmarks bedste arbejdsplads

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 700 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen. Det er med til at give os medarbejdere, der trives og er glade for at gå på arbejde. Vi er således tre gange i træk blevet kåret til Danmarks bedste arbejdsplads af Great Place to Work.

Vores decentrale struktur giver dig stor indflydelse på dit arbejde og din dagligdag. Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.