Job i Sparekassen Kronjylland

Formuerådgiver til Sjælland

Vil du arbejde med formuerådgivning i Danmarks 9. største pengeinstitut i et job med selvbestemmelse, ansvar og faglige udfordringer? Har du samtidig et brændende ønske om at rådgive formuende og komplekse kunder og være med til at finde de bedste individuelle løsninger og give dem økonomisk tryghed? Så har du lige nu chancen. Til gengæld tilbyder vi dygtige og ambitiøse kolleger, Danmarks bedste arbejdsplads og landets mest tilfredse privatkunder for 3. år i træk.

Du er sandsynligvis den rette til vores hold, hvis…

Du har en solid bankfaglig uddannelse, stor viden på pensions- og investeringsområdet og er eksamineret formuerådgiver eller tilsvarende. Du har flere års erfaring fra en lignende stilling eller betydelig erfaring med rådgivning af formuende privat- og erhvervskunder.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Er proaktiv, målrettet og resultatorienteret
  • Arbejder struktureret og selvstændigt og er tillidsvækkende
  • Kommunikerer ubesværet med kunder, kolleger og samarbejdspartnere såvel mundtligt som på skrift
  • Fastholder og udvikler relationer
Som vores nye formuerådgiver skal du yde kompetent og professionel formuerådgivning til formuende virksomhedsejere og privatkunder samt topsegmentet af vores øvrige gode kunder i Sparekassen Kronjylland. Du skræddersyr individuelle løsninger til kunderne i samarbejde med de lokale kunde- og erhvervsrådgivere, ligesom du har et tæt samarbejde med investeringsrådgiverne.

Med dig på holdet bliver vi 16 medarbejdere i vores formuecenter. Mange af formuecenterets ansatte har base på Sparekassens hovedsæde i Randers, men du vil sammen med vores anden formuerådgiver på Sjælland udgøre et team, der varetager formuerådgivningen i vores otte sjællandske afdelinger. I vil derfor komme til at arbejde tæt sammen i et team og får en afgørende rolle i Sparekassens fortsatte vækstrejse på Sjælland. I 2021 har vi budt velkommen til to nye afdelinger på Sjælland – den ene så sent som i november. Den kommer til at ligge i København K og kan snart melde sin selvstændige adresse ud.

Hvad gør stillingen særligt attraktiv?

Som formuerådgiver er du specialist uden kundeansvar og bliver dermed en vigtig del af rådgiver- og specialistteamet omkring Private Banking kunderne. I Sparekassen er vi kendetegnet ved at sikre Private Banking kunderne de bedste forudsætninger for at styre og styrke deres økonomi ved at have et fast rådgiver- og specialistteam omkring dem, som giver dem fuld opmærksomhed. Er der noget i kundens økonomi, der behøver hans eller hendes opmærksomhed, eller opstår der nye fordele, så reagerer vi straks på det. Vi giver kunden en tæt og personlig rådgivning og er proaktive, så kunden trygt kan koncentrere sig om andre dele af sit liv. Vi oplever, at kunderne sætter stor pris på dette meget høje serviceniveau.

Du får dygtige kolleger at sparre med, attraktive produkter at tilbyde kunderne og adgang til øvrige specialister, så vi altid kan give kunderne den allerbedste rådgivning. Du får rig lejlighed til løbende at udvikle dig fagligt og personligt, ligesom du får en hverdag med stor grad af frihed og ansvar. Det gælder også din tilrettelæggelse af arbejdstid og -sted, så balancen mellem dit arbejds-, familie- og fritidsliv harmonerer.

Vi ser frem til at høre fra dig

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest 24. januar 2022. Vi forventer at holde samtaler i uge 4.

Har du lyst til at høre mere, en du meget velkommen til på mobil at kontakte formuechef Sissi Roesdahl på 26 87 93 54, formuedirektør Michael Sørensen på 24 96 31 12 eller HR-partner Mette Møller Eriksen på 26 87 92 84.