Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang i træk

Forretningsudvikler med fokus på digitale løsninger

Brænder du for at være med til at præge og skabe en nemmere hverdag for dine kollegaer og arbejde med digital udvikling i et større pengeinstitut i spændende udvikling?

Så er du måske Sparekassen Kronjyllands nye forretningsudvikler i Digitalisering,

Som forretningsudvikler kan du se frem til at:

  • Have en spændende og alsidig dagligdag i spændingsfeltet mellem IT og forretning, hvor du er med i udviklingen af løsninger hele vejen fra idéfasen til implementering
  • Bidrage til den videre udvikling og optimering af vores eksisterende løsninger gennem din brede bankfaglige viden
  • Analysere den data, vi har til rådighed, så vi hele tiden optimerer og kvalitetssikrer vores løsninger
  • Teste og forvalte eksisterende løsninger
  • Få dedikerede kollegaer, som brænder for at gøre en forskel. Vores løsninger skabes gennem holdånd i et uformelt miljø med højt til loftet

Det er derfor vigtigt, at du:

  • Kan omsætte forretningsviden til systemunderstøttelse. Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med forretnings- og systemudvikling i den finansielle sektor – måske endda med vores datacentral SDC som platform
  • Er procesorienteret og kan gennemskue processer og optimere dem til best practice
  • Arbejder systematisk og er struktureret. Det får du brug for, når du styrer indsatser eller projekter fra idé til implementering
  • Er datadrevet. Du bruger viden fra data til at optimere og tilpasse løsningerne
  • Går op i detaljen og i at levere høj kvalitet. Samtidig har du blik for helheden og er en afslutter, der dribler opgaverne i mål og fint kan acceptere MVP-løsninger

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke væsentlig, men det er en fordel, hvis du har erfaring med system-/forretningsudvikling i en finansiel virksomhed.

Derudover er det afgørende, at du er god til at kommunikere og samarbejde. I jobbet får du nemlig en stor berøringsflade og kommer til at samarbejde med både kolleger på tværs af organisationen og eksterne samarbejdspartnere. Opgaverne kommer du i mål med i tæt samspil med den øvrige organisation og vores IT-udviklere, så det er vigtigt, at du også kan lytte, udfordre og bringe andres input med i løsningerne samtidig med, at du udfordrer ’plejer’.

Et højt prioriteret område

Digitalisering spiller en væsentlig rolle i forhold til at eksekvere Sparekassen Kronjyllands strategiske fokus på automatisering og digitalisering. Du kommer derfor til at arbejde med et højt prioriteret område, hvor du får dygtige og gode kolleger at sparre med, udfordre og løbende udvikle dig sammen med.

Digitalisering er placeret på Sparekassen Kronjyllands hovedsæde i Randers, og her venter en alsidig hverdag, du selv har stor indflydelse på. Det gælder også din tilrettelæggelse af arbejdstid og -sted, så balancen mellem dit arbejds-, familie- og fritidsliv harmonerer.   

Ansvar og udfordringer på Danmarks bedste arbejdsplads

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 700 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen - og at det er med til at give os sektorens mest tilfredse privatkunder for tredje år i træk (ifølge det anerkendte analysebureau EPSI). Det er også med til at give os medarbejdere, der trives og er glade for at gå på arbejde. Vi er således tre gange i træk blevet kåret til Danmarks bedste arbejdsplads af Great Place to Work.

Vores decentrale struktur giver dig stor indflydelse på dit arbejde og din dagligdag. Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.