Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang

Kreditchef til kreditbevilling på erhvervsområdet

Kan du bidrage til en stærk kreditstyring, der sikrer Sparekassen Kronjylland og vores erhvervskunder en kreditbevilling af højeste kvalitet?

Vi er på udkig efter dig, der er analytisk stærk, hurtigt kan spore dig ind på essensen i kreditsager og ønsker at skabe fortsat udvikling i et stærkt kreditbevillingsteam med 11 andre kreditchefer – heraf fire, der ligesom dig arbejder med erhverv. Som kreditchef for erhverv bliver dit primære fokus kreditgivning til erhvervskunder.

Du kan glæde dig til at:

  • Samarbejde tæt med de kreditansvarlige i de kundevendte afdelinger. Du bliver tilknyttet et antal faste afdelinger, som du kommer til at indgå i daglig kreditsparring og opfølgning med
  • Udføre bevilling af kreditindstillinger på erhvervssager af forskellig kompleksitet
  • Færdiggøre beslutningsoplæg til kreditdirektør og bestyrelse
  • Være en aktiv spiller på kreditområdet – ikke mindst inden for erhverv
  • Blive en del af et fantastisk team, hvor du får gode kolleger at sparre med

Vi leder efter dig, der:

  • Er uddannet i pengeinstitut. Du har stor erfaring med erhvervskreditbevilling af egen portefølje i penge- eller realkreditinstitut eller fra en kreditafdeling
  • Er vant til at gå i detaljen og til selvstændigt at træffe beslutninger på et oplyst grundlag
  • Har et analytisk overblik krydret med sund fornuft
  •  Er struktureret og god til at kommunikere på alle niveauer
  • Er ambitiøs og bidrager til, at vi hele tiden udvikler os på kreditområdet

Da du får et tæt samarbejde med kolleger og samarbejdspartnere, skal du være velformuleret og en god kommunikator. Du skal kunne argumentere for dine holdninger og stå fast i en diskussion. Samtidig skal du være til at flytte, når du bliver mødt af stærkere argumenter, og du skal være god til at skabe relationer med dine kollegaer i såvel de kundevendte afdelinger som i stabene.

Det gør stillingen særligt attraktiv

Vi tilbyder en specialistrolle med store faglige udfordringer og mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af kreditafdelingen i et af landets 10 største pengeinstitutter – og i særdeleshed på erhvervsområdet. Du bliver en vigtig spiller for både dine kolleger i Kreditbevilling, den øvrige kreditafdeling og i de kundevendte afdelinger – så du får en bred berøringsflade. Vi har højt til loftet og høje ambitioner om at skabe de bedste kreditløsninger til gavn for kolleger og kunder. Du får derfor også rig mulighed for løbende at udfordre eller udvikle dine kompetencer.

Kreditafdelingen har med sine i alt cirka 35 ansatte til huse på Sparekassens hovedsædet, hvor vi er gode til at sparre med hinanden i et tæt tværgående samarbejde. Det selvstændige team, Virksomhedsanalyse, består af 11 personer, som foretager alle Sparekassens virksomhedsanalyser. Hverken du eller kollegerne i de kundevendte afdelinger skal altså tage sig af dén opgave.

Som kreditchef for kreditbevilling på erhvervsområdet kan du se frem til en alsidig hverdag, du selv har indflydelse på. Det gælder også din tilrettelæggelse af arbejdstid og -sted, så balancen mellem dit arbejds-, familie- og fritidsliv harmonerer.   

Ansvar, udfordringer og fællesskab

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 700 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi vægter fællesskab og medarbejder- og kundetilfredshed højt. Du får blandt andet rig mulighed for at få indflydelse, udvikle dig og tage ansvar. Vores decentrale struktur giver dig stor indflydelse på dit arbejde og din dagligdag. 

Vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen.

Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.