Job i Sparekassen Kronjylland

Kundemedarbejder med udvidet ansvarsområde til Aarhus City

Vi har brug for en kollega, der med et smil på læben, et højt serviceniveau og solid faglig kvalitet kan give vores kunder en oplevelse af, at de altid er i de helt rette hænder. Hvis du har lyst til at betjene Danmarks mest tilfredse kunder, så er du måske vores nye kundemedarbejder i Aarhus City.

Der venter dig et job med masser af kundekontakt, en afvekslende hverdag med mange forskellige opgaver og ikke mindst gode kollegaer.

Vi tilbyder et job med ansvar og samarbejde, hvor du får:

  • tæt kontakt til kunderne
  • ansvar for at give kvalificeret servicering af kunder med en enkel økonomi
  • en hovedrolle i den daglige drift af afdelingen
  • et tæt samarbejde med rådgiverne om i fællesskab at sikre unikke kundeoplevelser

Vi glæder os til, at du bidrager

Sammen med to kolleger skal du supportere rådgiverne i deres forberedelse af kundemøder. Det indebærer, at du laver beregninger i vores rådgivningsværktøj, håndterer daglige kundehenvendelser og hjælper med rådgivernes efterbehandling af kundemøder. Det kræver, at du har et godt humør, stærke samarbejdsevner, og at du konstruktivt bidrager til at udvikle jobbet og afdelingen, så vi sammen kan levere en fantastisk kundeoplevelse.

Du kan bruge din erfaring fra en lignende stilling og din finansbaggrund til både at byde ind i teamet og til at arbejde selvstændigt. Hvis du kender SDC’s systemer og kan betjene engelsktalende kunder, er det en fordel.

Hvad gør stillingen særligt attraktiv?

Du kommer til at arbejde tæt sammen dine kolleger i afdelingen, ligesom du får indflydelse på din egen arbejdsdag og fuld opbakning til at skabe de bedste rammer for, hvordan vi sammen kan nå afdelingens mål. Fællesskab og samarbejde er nogle af nøgleordene i afdelingen, hvor alle hjælper hinanden.

Er du blevet nysgerrig på at vide mere om stillingen eller afdelingen, er du velkommen til at kontakte:
Afdelingsdirektør Claus Nøhr Knudsen på 61 22 92 82 eller HR-partner Lone Kjær Stampe på 26 87 29 85.

Ansøgning

Vi glæder os til at høre fra dig. Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler.