Job i Sparekassen Kronjylland

Privatrådgiver til vækstafdeling i København

København City afdeling er stadig en ”ung” afdeling på bare seks år.  Vi har høje ambitioner for den service og kvalitet, vi vil levere, og det virker. Vi tiltrækker flere og flere kunder i et af Danmarks bedste markedsområder. Kunderne er typisk af lidt mere kompleks karakter, hvor kompetencer indenfor mindre erhverv kan være brugbart.

Vi søger en privatrådgiver til rådgivning af formuende kunder og til erhvervskunders private økonomi.

Mange banker sender deres kunder i callcentre. Det gør vi ikke. I Sparekassen Kronjylland tror vi på, at relationen mellem rådgiver og kunde er altafgørende, og vi bestræber os derfor på, at du som rådgiver følger dine kunder gennem alle livets faser. I takt med at kompleksiteten stiger på kundens engagement, får du adgang til specialister, der sammen med dig danner rammen om en rådgivning, der når hele vejen rundt om kundens behov.  

Er du god til at rådgive private kunder?

Vi er på udkig efter dig, der kan give den bedste rådgivning inden for bolig, pension og investering. Du har selv indflydelse på, om jobbet primært skal bestå af en eksisterende portefølje, der i mindre grad skal udbygges, eller om du ønsker en mindre portefølje, som du selv er med til at bygge op ved at opsøge nye spændende kunder.

Det er en forudsætning, at du er bankuddannet og har mindst nogle års erfaring som succesfuld rådgiver af enten privat- eller erhvervskunder. Allervigtigst er det, at du er fagligt stærk og brænder for at give kunderne en god kundeoplevelse og kan skabe langvarige relationer med dem. Er du god til at netværke med vores samarbejdspartnere, primært ejendomsmæglere, advokater og Family Office, er det kun en styrke.

Det kan du glæde dig til

I Sparekassen Kronjylland har vi fire grundlæggende værdier:

  • Imødekommende
  • Ordentlig
  • Kompetent
  • Kundefokuseret

I København City afdeling gør vi meget ud af udleve disse værdier. Det er afgørende, at vi er ordentlige over for vores kunder, at vi er kompetente i vores rådgivning og ikke mindst, at vi har det rette kundefokus og er imødekommende. Det udlever vi i en hverdag, hvor vi lægger stor vægt på samarbejde med frihed under ansvar, og hvor tillid er i højsædet.

Vi går meget op i at have en god arbejdsplads, hvor vi trives og har det sjovt, mens der er plads til både faglig og menneskelig udvikling.

Har du lyst til at være en del af vores hold, kan vi tilbyde dig et udfordrende job, hvor du selv er med til at sætte dagsordenen, og hvor vi har fokus på at nå målene i et uformelt arbejdsmiljø i en ambitiøs afdeling, der skaber succes og resultater som et hold.

Har du lyst til at høre mere om jobbet og afdelingen, er du meget velkommen til at ringe til privatkundechef Christian Dencker Aaris på 26 30 17 87 eller HR-partner Mette Møller Eriksen på 26 87 92 84.

Vi glæder os til at høre fra dig hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet de helt rigtige kolleger.