Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang i træk

Rådgiver til erhverv og privat i Bjerringbro 

Her er jobbet til dig, der ønsker at give med- og modspil til både private og erhvervskunder – og som ligesom os er vild med at gøre det i en lokal afdeling, der er tæt på kunderne og lokalsamfundet. Dig, der er skarp i din rådgivning – og samtidig nyder at opsøge nye gode kunder.

Du kan glæde dig til:

  • At blive en del af et fantastisk team i et job med ansvar, samarbejde og udvikling
  • At udleve din begejstring for at rådgive private og mindre erhvervskunder, så de har et godt økonomisk overblik
  • At spille dig selv og kollegerne gode med inspiration og sparring
  • At udvide din portefølje ved at opsøge og tiltrække flere gode kunder
  • At bringe dig selv, din ordentlighed og dit gode kredithåndværk i spil hver dag
  • Sammen med resten af afdelingen at være med til at vise flaget ved lokale aktiviteter og generelt synliggøre afdelingen

Udover at du har den finansielle uddannelse på plads, er det vigtigt, at du:

  • Har erfaring med at rådgive kunder og kommunikerer ubesværet og i øjenhøjde med alle kundetyper. Du kan selvstændigt rådgive inden for alle facetter af privatområdet og give kunderne en grundig behovsafdækning. Derudover har du erfaring med - eller stor lyst til at udvikle dine kompetencer inden for - rådgivning af mindre erhvervskunder
  • Har succes med at skabe kontakt til nye kunder og opsøge nye forretningsmuligheder. Din tillidsvækkende facon gør det let for dig at komme i dialog med kunderne og at opbygge værdifulde og langvarige relationer med dem
  • Har et godt drive og en positiv tilgang til opgaver, kunder og kolleger. Du drives af at se muligheder og at finde løsninger

Det er vigtigt, at du ikke kun er god til økonomi, men også til mennesker. Det er nemlig afgørende, at du ønsker at gøre en forskel for vores kunder og kan bidrage til, at de fortsat er Danmarks mest tilfredse. Det sker blandt andet ved at udleve Sparekassens fem kundeløfter og ved, at du er nysgerrig på kunderne og er god til at tale planer og drømme med dem.

Har du allerede et godt kendskab til Bjerringbro, er det en fordel, men ikke et krav.

Hvad gør stillingen særligt attraktiv?

Du kan glæde dig til et alsidigt job, hvor du både kommer til at rådgive privatkunder og mindre erhverv, ligesom du får rig lejlighed til at udvikle dig fagligt og personligt.

Du bliver en del af et ambitiøst team, hvor du får seks faste kolleger at sparre med - udover de fagspecialister, der er tilknyttet vores afdeling. Vi er en dynamisk afdeling, der går op i at have det sjovt sammen, mens vi skaber forretninger og gode kundeoplevelser.

Sammen med de øvrige kolleger får du stor indflydelse på udvikling og resultater i en afdeling, der praktiserer stor åbenhed med blandt andet hyppig faglig sparring og et godt samarbejde.
    

Ansvar og udfordringer på Danmarks bedste arbejdsplads

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 700 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen - og at det er med til at give os sektorens mest tilfredse privatkunder for tredje år i træk (ifølge det anerkendte analysebureau EPSI). Det er også med til at give os medarbejdere, der trives og er glade for at gå på arbejde. Vi er således tre gange i træk blevet kåret til Danmarks bedste arbejdsplads af Great Place to Work.

Vores decentrale struktur giver dig stor indflydelse på dit arbejde og din dagligdag. Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.