Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang

Rådgiver til erhverv og privat i Brædstrup

Er du klar til at give med- og modspil til både private og erhvervskunder – og er du ligesom os vild med at gøre det i en lokal afdeling, der er tæt på kunderne? Lige nu leder vi efter dig, der er skarp i din rådgivning – og samtidig god til at samarbejde med både kunder og kolleger. 

Du kan blandt andet glæde dig til:

  • At blive en del af et fantastisk team i et job med ansvar, samarbejde og udvikling
  • At udleve din begejstring for at rådgive private og mindre erhvervskunder i din portefølje, så de har et godt økonomisk overblik
  • At spille dig selv og kollegerne gode med inspiration og sparring
  • At bringe dig selv, din ordentlighed og dit gode kredithåndværk i spil hver dag
  • Sammen med resten af afdelingen at være med til at vise flaget ved lokale aktiviteter og generelt synliggøre afdelingen 
  • At deltage i at opsøge og tiltrække flere gode kunder

Er du den rette til holdet?

Udover at du har den finansielle uddannelse på plads, er det vigtigt, at du:

  • Har erfaring med at rådgive kunder og kan kommunikere ubesværet og i øjenhøjde med alle kundetyper. Du kan selvstændigt rådgive inden for alle facetter af privatområdet og give kunderne en grundig behovsafdækning. Derudover har du erfaring med - eller stor lyst til at udvikle dine kompetencer inden for - rådgivning af mindre erhvervskunder
  • Med succes kan skabe kontakt til nye kunder og opsøge nye forretningsmuligheder. Din tillidsvækkende facon gør det let for dig at komme i dialog med kunderne og opbygge værdifulde og langvarige relationer med dem
  • Har et godt drive og en positiv tilgang til opgaver, kunder og kolleger. Du har det bedst, når du får lov se muligheder og finde løsninger

Det er vigtigt for os, at du som vores nye kollega ikke kun er god til økonomi, men også til mennesker. Det er nemlig afgørende, at du ønsker at gøre en forskel for vores kunder. Det sker blandt andet ved at udleve Sparekassens fem kundeløfter og ved, at du er nysgerrig på kunderne og er god til at tale planer og drømme med dem.

Hvad gør stillingen særligt attraktiv?

Du kan glæde dig til et alsidigt job, hvor du både kommer til at rådgive privatkunder og mindre erhverv, ligesom du får rig lejlighed til at udvikle dig fagligt og personligt.
Du bliver en del af et ambitiøst team, hvor du får otte faste kolleger at sparre med - udover de fagspecialister, der er tilknyttet vores afdeling. Vi er en dynamisk afdeling, der går op i at have det sjovt sammen, mens vi skaber forretninger og gode kundeoplevelser.

Sammen med de øvrige kolleger får du stor indflydelse på udvikling og resultater i en afdeling, der praktiserer stor åbenhed med blandt andet hyppig faglig sparring og et godt samarbejde.

Det siger en af dine kommende kolleger i afdelingen:

”Jeg startede selv i Sparekassens afdeling i Brædstrup tidligere på året og har ikke et øjeblik fortrudt. I afdelingen har vi som medarbejdere stor indflydelse på, hvordan vi gør tingene. Det tiltaler mig rigtig meget og er ikke noget, jeg har mødt i samme grad tidligere. 

I vores afdeling er hverdagen ikke præget af kassetænkning - hverken når det kommer til medarbejdere eller kunder. Der er plads til, at vi er forskellige – og det er vi virkelig, både hvad angår alder, kompetencer og interesser. Er der noget, man brænder for eller et særligt fagområde, man har lyst til at forfølge, så får man lov”. 
Camilla Korshøj, Brædstrup afdeling

Ansvar og udfordringer på Danmarks bedste arbejdsplads

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 700 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen. Det er med til at give os medarbejdere, der trives og er glade for at gå på arbejde. Vi er således tre gange i træk blevet kåret til Danmarks bedste arbejdsplads af Great Place to Work.

Vores decentrale struktur giver dig stor indflydelse på dit arbejde og din dagligdag. Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.