Job i Sparekassen Kronjylland

Revisor til Intern revision

Har du lyst til at udføre værdiskabende operationel revision i et større pengeinstitut? Har du et skarpt øje for detaljen og kan samtidig kommunikere til forskellige dele af organisationen? Så har vi måske dit næste job i Sparekassen Kronjylland, hvor vi søger en kollega til intern revision.

Intern revision beskæftiger sig med revision af alle Sparekassens væsentlige og risikofyldte forretningsområder, herunder privat- og erhvervsudlån, værdipapirhandel og -forvaltning, kapitalforhold og øvrige reguleringsområder i Sparekassen og vores datterselskaber. Det er i inden for dette felt, at vi planlægger, udfører og afrapporterer vores revision, og at du får en vigtig rolle som intern revisor.

Du kan se frem til at:

  • Tilrettelægge og udføre operationelle revisionsopgaver
  • Identificere risici, vurdere processer og teste kontroller
  • Sparre og samarbejde med organisationen omkring projekter, produkter og risikovurderinger
  • Holde dig opdateret og være på forkant med nye tendenser
  • Være med til at fastholde og videreudvikle en høj kvalitet i vores interne revision

Vi forestiller os, at du er cand.merc.aud. eller tilsvarende – eventuelt certificeret som intern revisor (CIA). Det afgørende er, at du har erfaring med kontrolbaseret revision, da vi har en operationel tilgang til vores metoder og interne revision. Vi forestiller os, at du har mindst tre års erfaring med lignende opgaver, gerne i enten pengeinstitut eller anden finansiel virksomhed.

Vi er på udkig efter dig, der:

  • Er god til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger og har styr på detaljerne uden at miste det vigtige overblik. Du formår at udnytte dine analytiske evner i det praktiske revisionsarbejde og at arbejde struktureret med fokus på kvalitet
  • Har erfaring med operationel revision af finansielle virksomheder fra et revisionsfirma eller en intern revisionsafdeling eller anden kontrolfunktion
  • Holder af at samarbejde med andre og er stærk i skriftlig og mundtlig kommunikation. Det får du brug for, når du rapporterer til organisationen, gør komplekst stof let forståeligt for en kollega eller sparrer om et projekt
  • Er fagligt nysgerrig og har lyst til løbende at udvikle dig både fagligt og personligt

En stilling, der forener faglige ambitioner og tid til familieliv

Vi tilbyder dig en vigtig plads i et at landets 10 største pengeinstitutter, hvor vi er inde i en spændende udvikling. Vi står netop over for at skulle åbne både en ny fysisk afdeling og en digital.

I jobbet får du gode kolleger at sparre med og en stor kontaktflade, ligesom du vil være i berøring med mange forskellige snitflader inden for risiko og revision på tværs af hele vores organisation.

Intern revision er organiseret på Sparekassen Kronjyllands hovedsæde i Randers som en uafhængig stabsafdeling, der refererer til bestyrelsen. I afdelingen venter dig to kolleger og en alsidig hverdag, du selv har stor indflydelse på. For os er det vigtigt, at du ikke kun trives som medarbejder, men også som menneske. Du kan derfor se frem til gode ansættelsesforhold, der blandt andet giver dig indflydelse på tilrettelæggelse af arbejdstid og -sted, så balancen mellem dit arbejds-, familie- og fritidsliv harmonerer.

Vil du vide mere?

Har du lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte intern revisionschef Tom Bøge på mobil: 50 57 75 79 eller HR-partner Mette Eriksen på: 26 87 92 84.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Vi holder nemlig løbende samtaler og ansætter, når vi har den helt rigtige kollega.