Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang

Virksomhedsanalytiker til solidt pengeinstitut i vækst

Kan du lide at dykke ned i regnskaber? Og vil du være med til at sikre, at vi i Sparekassen Kronjylland foretager en korrekt kreditvurdering og rådgivning af vores erhvervskunder? Så er det lige dig og dine analyser, vi er på udkig efter til at styrke beslutningsgrundlaget for vores erhvervsrådgivere.

Vi har udvidet vores afdelingsnet og oplever vækst. Vi har derfor brug for endnu en dygtig kollega til Virksomhedsanalyse, som er en del af vores kreditafdeling med base på Sparekassens hovedsæde.

Du kan glæde dig til at:

 • Spille en afgørende rolle i bevillingsprocessen i et af landets 10 største pengeinstitutter
 • Udarbejde virksomhedsanalyser og rate sparekassens erhvervsengagementer
 • Arbejde tæt sammen med sparekassens erhvervsrådgivere og øvrige beslutningstagere i forbindelse med kreditindstillinger
 • Forberede materiale til bestyrelsen
 • Blive en værdsat sparringspartner for øvrige kolleger i Kredit og for erhvervsrådgivere i afdelingsnettet
 • Blive en del af et stærkt team i Virksomhedsanalyse, hvor du får 11 kompetente og hjælpsomme kolleger

Vi forventer, at du:

 • Har en god regnskabsmæssig forståelse og et godt analytisk overblik. Du har næse for på kort tid at sætte dig ind i et større talmateriale og finde ind til essensen
 • Har erfaring med virksomhedsanalyse
 • Er vild med struktur og arbejder systematisk. Du er detaljeorienteret, men ved også, hvornår nok er nok
 • Er velformuleret i skrift og tale og formår at gøre det komplekse enkelt
 • Er en god og hjælpsom holdspiller

Vi forestiller os, at du har en baggrund som revisor eller virksomhedsanalytiker i den finansielle sektor, men indgangene til jobbet kan være flere. Har du erfaring med områder som konsolidering, virksomhedsskatteordningen eller ejendomme, er det en fordel, men ikke et krav.

Derfor skal du søge jobbet

I jobbet får du eftertragtet specialistviden og bliver en vigtig brik i forhold til at give vores erhvervsrådgivere det bedst mulige grundlag for at yde rådgivning af høj kvalitet. Du får faglige udfordringer og direkte indflydelse på, at vi sikrer en høj kreditkvalitet i Sparekassen Kronjylland – i særdeleshed inden for virksomhedsanalyse. Du er dermed med til at understøtte den vækstrejse, vi lige nu oplever, og som blandt andet byder på åbning af flere nye afdelinger.

Du har løbende mulighed for at dygtiggøre dig, ligesom du får ambitiøse og gode kolleger at sparre med - og udfordre - både i Virksomhedsanalyse, i de øvrige specialistfunktioner på hovedsædet og i de kundevendte afdelinger.

Du kan glæde dig til en alsidig hverdag, hvor du selv har både ansvar og selvstændighed omkring dine opgaver. Med mulighed for 1-2 ugentlige hjemmearbejdsdage får du også fleksible rammer omkring din tilrettelæggelse af arbejdstid og -sted. Der venter dig gode arbejdsvilkår, i alt syv ugers ferie og frihed, tandlæge- og sundhedsforsikring og fordele i vores Medarbejderbank.

Det siger en af dine kommende kolleger:

”I Virksomhedsanalyse understøtter vi vores kollegers arbejde og bidrager med en stor del af deres beslutningsgrundlag. Det er fedt på denne måde at være med til at spille kollegerne bedre og gøre deres arbejdsdag nemmere. Selv når vi har travlt, er vi supergode til at hjælpe - og sparre med - hinanden, ligesom vi altid har tid til et godt grin”.

Karsten Laursen, virksomhedsanalytiker

Ansvar, udfordringer og fællesskab

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 700 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi vægter fællesskab samt medarbejder- og kundetilfredshed højt. Du får blandt andet rig mulighed for at få indflydelse, udvikle dig og tage ansvar. 

Vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen.

Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.