Se hvilke muligheder, vi kan give dig

Se hvilke muligheder vi ser for dig

Vi er alle på vej mod noget. Du er måske på vej mod nyt job, på vej til at stifte familie, på vej til et nyt hjem, en ny bil eller mod pension. Uanset hvor du er på vej hen, og hvad du drømmer om, så vil vi gerne hjælpe dig og give dig den bedste rådgivning.

Vi har for andet år i træk Danmarks mest tilfredse kunder. Men det er ikke derfor, du skal vælge os. Du skal vælge os for det, vi kan gøre for dig: At få mest muligt ud af din økonomi.
Vi afsøger forskellige muligheder og udfordrer med andre vinkler: Indtænker du sommerhuset som en del af din pensionsopsparing, eller overvejer du at give sommerhuset videre til næste generation? Får negative renter på indlån dig til at investere, til at forbedre huset med håndværkerfradrag eller til noget helt tredje? Vi afsøge muligheder, som kan komme dig og din familie til gavn.

Vil du også være tilfreds?

Book et møde med en af vores rådgivere og hør, hvilke muligheder vi ser for dig. Vi giver dig et gavekort på 500 kroner til vin med fra mødet og naturligvis et tilbud fra os til dig.

Book et møde

* Når du trykker på "Kontakt mig" accepterer du samtidigt Sparekassen Kronjyllands håndtering af personoplysninger.

Relaterede artikler

Vi hjælper dine boligdrømme på vej

Boligdrømme

Køb af bolig er en af de største økonomiske beslutninger, vi tager i livet, og derfor er det ikke ligegyldigt, hvilken rådgivning du får. I Sparekassen Kronjylland vil vi meget gerne være med til opfylde dine behov og ønsker til din næste drømmebolig.


 
Investering

Investering

Overvejer du at investere nogle af dine penge? Måske har du et beløb til rådighed, som du ikke har brug for inden for den nærmeste fremtid eller måske har du løbende mulighed for at lægge lidt penge til side, som du ikke har brug for i din hverdag. Penge, du gerne vil have, bliver til flere.

Pensionsopsparing

Pensionsopsparing

Med en god pensionsordning sparer du op til fremtiden som pensionist og sikrer nutiden med forsikringer.

Private banking

Private banking

Hos os har du som private banking-kunde en personlig rådgiver og adgang til et fast team af specialister, som er tæt på dig. Teamet, som udover din rådgiver består af en formuerådgiver og eventuelt en investeringsrådgiver, kontakter dig proaktivt flere gange om året.

Kontakt os

Få rådgivning, der passer til dine behov

Aktuelt lige nu

Privatkundetilfredshed

Nyheder

Danmarks mest tilfredse privatkunder - for tredje år i træk

- Tilfredse kunder er vores vigtigste strategiske mål. Derfor er vi utroligt glade for, at netop vores kunder er de mest tilfredse – ikke mindst, når det nu har været tilfældet tre år i træk, slår vores adm. direktør Klaus Skjødt fast.

Lokal støtte

Lydmixer og scenelys til spillestedet Gnisten

Nu kan musikken igen spille for fuld udblæsning på Gnisten i Ry. Spillestedet har nemlig fået støtte til musikudstyr fra Sparekassens gavefond. Ud over scenelys går donationen til en længe ventet lydmixer, der skal sikre en god lydkvalitet under koncerter.

Webinar

Nyheder

Webinar: Energipriserne truer sommerferien

Priserne på el, varme og gas er eksploderet. For nogle familier er ekstraudgifterne så store, at det nemt kan koste en sommerferie eller det, der er værre. I Sparekassen Kronjylland kan vi ikke trylle prisstigningerne væk, men du kan tilmelde dig vores webinar, hvor vi rådgiver om, hvordan du kan håndtere de ekstra udgifter.

Nyheder

Er skattefri udbetaling af efterløn en god idé for dig?

I denne tid modtager næsten 330.000 danskere, som stadig er med i efterlønsordningen tilbud om at få udbetalt efterlønsbidrag skattefrit. Tilbuddet gælder frem til 30. juni 2022.