Tak for deltagelsen

Tak for din deltagelse

Du er nu med i lodtrækningen om 3 x 2 sæsonkort til Djurs Sommerland!


Tip en ven

Kender du en, der er interesseret i at skifte bank? Så giv os et tip. Det er både nemt, hurtigt og gratis at skifte til os!

Vores kunder er blandt de mest tilfredse - det viser en stor undersøgelse af de danske banker. Hvis du er tilfreds med os, kan din personlige anbefaling være en hjælp for den, der er på udkig efter en ny og bedre bank. Og for os kan det betyde, at vi får en ny god kunde.

Vi giver et gavekort
Vi vil gerne give dig noget igen som tak for hjælpen. Du får derfor en lille gave, hvis du giver os navnet på en, som måske trænger til en ny bank, og som vælger at tage et uforpligtende møde med os. Når vedkommende har afholdt møde med os, modtager du et gavekort på 250 kroner til Jysk Vin. Gavekortet kan også bruges i den fysiske butik.

For at være sikker på, at vores henvendelse ikke er til ulejlighed, beder vi dig kun tippe dem, som du ved, kan være interesseret i at skifte bank.
Vi kontakter din ven, kollega, familiemedlem eller bekendte via brev med en opfordring til at møde os - og det er naturligvis helt uforpligtende.

Tip en ven om Sparekassen Kronjylland