Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang i træk

AML-ansvarlig

Har du et indgående kendskab til forebyggende AML-indsatser i et pengeinstitut, og har du lyst til at tage ansvaret og være med til at forebygge, at Sparekassen Kronjylland bliver brugt til hvidvask eller terrorfinansiering? Så er det måske dig, vi søger til et spændende og ansvarsfuldt job som AML-ansvarlig i et af landets 10 største pengeinstitutter.

Vi tilbyder dig et job med mening, afvekslende opgaver og et stærkt fællesskab, hvor du hver dag gør en forskel for vores forretning, medarbejdere og kunder. Som AML-ansvarlig i Sparekassen Kronjylland arbejder du tæt sammen med AML-teamet, der står for den daglige drift samt Forretningsudvikling om den løbende udvikling af processer og systemer. Du referer til afdelingsdirektør for Juridisk ligesom du løbende rapporterer til direktionen, risikoudvalget og bestyrelsen.

I jobbet skal du blandt andet:

 • Sikre, at vi overholder hvidvasklovgivningen, og at vores politikker og procedurer på området er tilstrækkelige og opdaterede
 • Sørge for, at de interne kontroller effektivt forebygger og begrænser vores risici for hvidvask og terrorfinansiering
 • Løbende rapportere til direktion, risikoudvalg og bestyrelse – også vedrørende indsatser og udviklingspunkter i forhold til den forebyggende indsats
 • Trække i førertrøjen, når ny lovgivning skal implementeres
 • Være en god sparringspartner for kolleger i AML-teamet, afdelingsnettet og den øvrige organisation
 • Være AML-ansvarlig for vores leasingselskab, Krone Kapital A/S

Vi er på udkig efter dig, der:

 • Er skarp på det juridiske felt, har en god forretningsforståelse og erfaring med flere af de nævnte opgaver
 • Tager ansvar for dine opgaver og bidrager til at finde de bedste løsninger
 • Kan arbejde selvstændigt og er i stand til at træffe vigtige beslutninger. Samtidig er du en god holdspiller, der gerne hjælper dine kolleger
 • Er en god kommunikator både på skrift og i tale
 • Har nemt ved at formidle dine budskaber til kollegaer, som ikke arbejder med hvidvask til daglig
 • Har et godt overblik og samtidig sans for detaljen
 • Brænder for at holde dig opdateret fagligt
 • Er initiativrig og har lyst til at bidrage med nye idéer og forslag, der kan udvikle os
 • Er udadvendt, tillidsskabende og servicemindet
 • Bevarer overblikket og det gode humør – selv, hvis tingene spidser til

Flere års erfaring med AML-arbejde i finanssektoren eller lignende sektor er en forudsætning for at kunne varetage rollen som AML-ansvarlig. Det vil være en fordel hvis du er uddannet Cand.jur. eller Cand.merc.(jur) eller har anden relevant uddannelse. Ved ansættelse bliver du en af Sparekassens nøglepersoner, hvorfor Fit & proper-godkendelse er en forudsætning for ansættelse til stillingen.

Hvad gør stillingen særligt attraktiv?

Du kan se frem til en spændende hverdag, hvor du skal sikre at Sparekassen har de rette foranstaltninger til modvirkning af hvidvask og terrorfinansiering, ligesom du bliver involveret i mange projekter relateret til området. Hos os er det aldrig kedeligt, og du får gode kolleger at sparre med i et stærkt team. Du får rig mulighed for at påvirke vores juridiske afdelings videre retning og succes - ikke mindst på AML-området. Med din indsats er du med til at sikre, at Sparekassen lever op til lovgivningen, når vores mål og udlever vores kundeløfter.

Du bliver samtidig en del af solidt pengeinstitut, der skaber gode resultater og er inde i en spændende udvikling blandt andet med åbning af nye afdelinger.

I jobbet kan du se frem til fleksible rammer, hvor du blandt andet har indflydelse på tilrettelæggelse af arbejdstid og -sted, så balancen mellem dit arbejds-, familie- og fritidsliv harmonerer. Da vores AML-team sidder i Hammel, skal du forvente løbende at have arbejdsdage på vores lokation i Hammel.

Din kommende leder siger:

"I Juridisk afdeling er høj faglighed, godt samarbejde og udvikling i centrum, og vi lægger stor vægt på, at det skal være både sjovt og lærerigt at gå på arbejde. Du er en succes i jobbet, når dine kolleger oplever, at du tager ansvar for opgaverne og bidrager positivt til løsningerne."

Nanna Vetter, afdelingsdirektør for Juridisk

Danmarks bedste bankrådgivere

Vi har Danmarks bedste bankrådgivere

Det slår en ny undersøgelse fast, hvor analyseinstituttet Voxmeter har spurgt de danske privatkunder, hvor tilfredse de er med deres bankrådgiver. 

Læs mere

Ansvar, udfordringer og fællesskab

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 800 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi vægter fællesskab samt medarbejder- og kundetilfredshed højt. Du får blandt andet rig mulighed for at få indflydelse, udvikle dig og tage ansvar. 

Vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen.

Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.