Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang

Vil du være med til at give vores erhvervsrådgivning i Viborg fuld gas? 

Brænder du for at blive en sparringspartner for virksomheder i Viborg-området? Og vil du være med til at komme helt tæt på erhvervskunderne i Viborg – og have en hverdag, du selv har stor indflydelse på? Lige nu udvider vi vores stærke erhvervsteam og søger endnu en ambitiøs erhvervsrådgiver, der kan gøre en forskel for erhvervskunderne, og som vil være med til at udvide vores erhvervsrådgivning i Viborg-området. 

I jobbet vil du kunne glæde dig til at:

 • Give erhvervskunderne en grundig rådgivning og være en vigtig sparringspartner for dem – også på et strategisk niveau med afsæt i værktøjet Business Model Canvas
 • Rådgive og udbygge din egen portefølje af gode erhvervskunder
 • Være i tæt kontakt med kunderne og hver dag skabe gode kundeoplevelser. Vores kunder skal opleve, at vi er tilgængelige, og at de hører uopfordret fra os
 • Sammen med dine kolleger udvikle et i forvejen stærkt erhvervsteam, udbygge vores erhvervsnetværk og skabe flere forretninger
 • Arbejde tæt sammen med dygtige kolleger. Vi inspirerer, udfordrer og hjælper hinanden

Hos os får du mulighed for at flytte dig – både personligt og fagligt. Du bliver en del af et godt sparringsmiljø med høj faglighed og får adgang til at dygtiggøre dig, hvis der er områder, hvor du savner uddannelse eller kompetencer – eller, som du ønsker at specialiserer dig i.

Vi er på udkig efter dig der:

 • Har et godt humør, er udadvendt og brænder for samarbejdet med erhvervskunderne
 • Trives i en opsøgende rolle, hvor du deltager i netværk og aktiviteter, der fører til nye kunder
 • Har strategisk og kommerciel forståelse for kundernes virksomheder
 • Er en god holdspiller, men kan også tage styring. Du trives i en travl hverdag, hvor dit gode humør smitter af på kolleger og kunder
 • Deler ud af dine idéer og prøver gerne nye ting af i jagten på gode kundeoplevelser og nye kunder
 • Inddrager og samarbejder med relevante specialister
 • Er god til at kommunikere med alle typer kunder og samarbejdspartnere
 • Kan lide at skabe resultater, der kan mærkes både hos kunden og i vores afdeling

Det er vigtigt, at du har erfaring med at rådgive erhvervskunder og komme hele vejen rundt om deres økonomi. Du skal derudover være god til at skabe stærke relationer. I Sparekassen Kronjylland går vi målrettet efter at skabe merværdi for vores erhvervskunder ved at give dem en personlig rådgiver, som de kan kontakte direkte, og som kender dem og deres virksomhed indgående. Hos os er den personlige relation derfor helt afgørende.

Du kan se, hvorfor nogle af vores mange erhvervskunder har valgt Sparekassen Kronjylland til her.

Hvad gør stillingen særligt attraktiv?

Du kan se frem til et yderst afvekslende job, hvor du både opsøger og rådgiver kunder, arbejder i afdelingen, hos kunderne og ude, hvor du møder dem. Tilrettelæggelsen af arbejdstid, -indhold og -sted har du selv stor indflydelse på. Du er dog på ingen måde alene, men bliver en del af et stærkt fællesskab, der vægter trivsel og arbejdsglæde højt. Det betyder blandt andet, at det er vigtigt for os, at vi har det sjovt sammen, mens vi skaber resultater, nye forretninger og gode kundeoplevelser.

Du får sammen med dine fire kolleger i erhvervsteamet stor indflydelse på retningen for vores erhvervsrådgivning i Viborg og omegn. Sammen skal vi tage den til nye højder!

Ansvar, udfordringer og fællesskab

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 800 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi vægter fællesskab samt medarbejder- og kundetilfredshed højt. Du får blandt andet rig mulighed for at få indflydelse, udvikle dig og tage ansvar. 

Vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen.

Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.