Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang i træk

Sæt strøm til din karriere – bliv finanstrainee og kunderådgiver hos os - Vorbasse

Drømmer du om en hverdag med tæt kundekontakt og rådgivning af privatkunder? Og vil du sætte retning på din karriere i et solidt pengeinstitut i vækst? Så er vi måske det perfekte match ─ uanset om du er finansøkonom, finansbachelor eller eksempelvis har en baggrund i ejendomsmæglerfaget og ønsker at skifte karrierevej.

 

Vi tror på dig – og har en karrievej klar

Med vores traineeforløb tilbyder vi dig 1,5 år med spændende udfordringer, indflydelse og ansvar. Du får værdifuld erfaring med at møde, rådgive og sparre med privatkunderne, og du får tidligt egne kundeopgaver, så du hurtigt får en god indføring i nogle af opgaverne som kunderådgiver. Samtidig har du rig mulighed for at prøve dig selv og din viden om økonomi og rådgivning af i praksis – viden, du eksempelvis har som finansøkonom eller -bachelor eller fra ejendomsmæglerfaget.

Undervejs lærer vi naturligvis også af dig – din viden og dine synspunkter ønsker vi nemlig at bringe i spil, så vi sammen udvikler os og bliver endnu dygtigere til at rådgive fremtidens privatkunder.

Efter et succesfuldt traineeprogram, er du klar til et job som kunderådgiver i Vorbasse eller en af vores andre afdelinger. Hver dag rådgiver vi kunderne om alt fra daglig økonomi til bolig, investering og pension.

 

Traineeprogrammet giver dig:

 • En eftertragtet akademiuddannelse med 25 ECTS-point
 • Viden og værktøjer til at skabe økonomisk tryghed for kunderne
 • En stor faglig viden om privatområdet og adgang til et godt fagligt sparringsmiljø
 • Gode kolleger i et stærkt team i Vorbasse - heriblandt en fast mentor og leder - der hjælper dig på vej i din oplæring, og som er med til at gøre din hverdag både spændende og lærerig
 • Lejlighed til at lære dig selv endnu bedre at kende, når det kommer til selvledelse, mødet med kunder og meget andet
 • Masser af mulighed for at prøve dig selv af, lære mere og at udvikle dig både fagligt og personligt
 • Relevante kurser, tydelige læringsmål og en klar forventningsafstemning

Vi er på udkig efter dig, der:

 • Har interesse for økonomi og rådgivning
 • Kan sætte dig i kundernes sted og hurtigt vurdere deres behov
 • Ikke kun er god til tal, men også til mennesker. Du er nysgerrig og udadvendt og har lyst til at tale drømme og planer med kunderne
 • Gerne deler ud af dine idéer og har forståelse for godt købmandskab
 • Har lyst til fortsat at udvikle dig, teamet og Vorbasse afdeling
 • Vil skabe resultater som et hold
 • Drømmer om et rådgiverjob hos os efter endt traineeforløb

Vild med ansvar og udfordringer?

Perfekt! For det er netop dét, der venter dig i Sparekassen Kronjylland fra dag ét. Du får indflydelse i en flad organisation og bliver involveret i alle dele af rådgivningsjobbet med fokus på at mestre en god og omfattende behovsafdækning af vores privatkunder.

Der venter dig et stærkt netværk med kolleger på tværs af hele landet, og du får samtidig et unikt indblik i de fagområder og muligheder, der findes i et af landets 10 største pengeinstitutter. Vi er et solidt pengeinstitut, der oplever vækst, og på det seneste har vi åbnet flere nye afdelinger. Vi går højt op i medarbejder- og kundetilfredshed og skaber resultater som et hold.

Traineeforløbet starter 1. august 2024, men hvis du har tid og mulighed for allerede at lære os og nogle af opgaverne at kende fra 1. juni, skal du være meget velkommen.

Ansvar, udfordringer og fællesskab

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 800 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi vægter fællesskab samt medarbejder- og kundetilfredshed højt. Du får blandt andet rig mulighed for at få indflydelse, udvikle dig og tage ansvar. 

Vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen.

Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.