Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang i træk

Kunderådgiver til Frederiksberg

Brænder du for at gøre en forskel for privatkunderne i et yderst spændende markedsområde og i et job, hvor du både kan få din egen portefølje og samtidig kan udleve din lyst til at opsøge og tiltrække nye spændende kunder? Så er vi måske det perfekte match på Frederiksberg, hvor vi har samlet vores kompetencer på privatområdet fra to afdelinger og har skabt en stærk privatafdeling, der er en af Sparekassens største. Du vil få indflydelse og ansvar i en afdeling med højt humør, høj faglighed og gode kolleger.

Samtidig bliver du en del af en sund sparekasse, der oplever vækst og fremgang – og hvor vores privatkunder er intet mindre end landets mest tilfredse.

I jobbet kan du se frem til, at:

 • Blive en del af et fantastisk fællesskab i et job med ansvar, indflydelse og plads til udvikling. Vi har et stærkt fagligt miljø, er gode til at hjælpe hinanden og skaber resultater som et hold
 • Udleve din begejstring for at rådgive private kunder, hjælpe og udfordre dem, så de har et godt økonomisk overblik
 • Være i tæt kontakt med kunderne og hver dag skabe gode kundeoplevelser
 • Være opsøgende på nye spændende kunder
 • Sammen med resten af afdelingen at være med til at vise flaget ved lokale aktiviteter og gøre endnu flere opmærksomme på det, vi kan i Sparekassen Kronjylland
 • Få gode kolleger at sparre med i en privatkundeafdeling med højt til loftet og korte beslutningsveje

I Frederiksberg afdeling har vi samlet vores kompetencer på privatområdet fra vores afdelinger i København City og Frederiksberg. Det betyder, at du bliver kunderådgiver i en stor, solid privatkundeafdeling med mange dygtige kolleger, der er kunderådgivere ligesom dig. Dem får du – sammen med de øvrige specialister, vi har tilknyttet vores afdeling - rig lejlighed til at sparre med, udfordre og udvikle afdelingen sammen med. Nogle af vores privatkunder har naturligvis også mindre erhverv, og den del har vi også kompetencerne til at hjælpe med i afdelingen. Har du en samtidig en særlig interesse herfor, skal du derfor ikke lade dig afskrække af, at vi kalder det en privatkundeafdeling.

Vil du med på holdet, er det vigtigt, at du:

 • Er bankuddannet og fagligt stærk på privatområdet
 • Er god til at snakke drømme og planer med kunderne. Med din udadvendte og tillidsvækkende facon er det let for dig at komme i dialog med alle slags kunder
 • Holder af at være opsøgende på nye kunder
 • Kan skabe stærke og langvarige relationer med kunderne og er bevidst om deres behov for hastighed, kvalitet og opmærksomhed
 • Har et godt drive og en positiv tilgang til opgaver, kunder og kolleger. Du drives af at se muligheder og at finde løsninger

Vi forventer, at du er god til at komme hele rundt om privatkundernes økonomi.

Du kan både være nyuddannet og gammel i gårde - vi har uden tvivl de rette udfordringer til dig.

Derfor skal du søge jobbet

Du kan se frem til en alsidig hverdag, hvor du både skal give privatkunderne en grundig rådgivning og opsøge nye kunder i et spændende markedsområde på Frederiksberg – alt imens du sammen med kollegerne er med til at sætte retningen for vores afdeling.

I jobbet har du rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt, og du bliver en del af en afdeling med ambitiøse kolleger. Vi har det sjovt sammen og går op i at have et godt arbejdsmiljø, mens vi skaber forretninger og gode kundeoplevelser.

Du bliver samtidig en del af en sparekasse, der lægger stor vægt på den personlige relation og på, at kunderne har en personlig rådgiver, de nemt kan ringe direkte til. Dette er med til at give os høje tilfredshedsmålinger fra privatkunderne. I en analyse fra Voxmeter har de danske privatkunder således kåret os til at have Danmarks bedste rådgivere, ligesom den seneste EPSI-måling bekræfter, at vi har landets mest tilfredse privatkunder. De flotte resultater forpligter, og vi glæder os til at fortsætte det gode arbejde sammen med dig.

Danmarks bedste bankrådgivere

Vi har Danmarks bedste bankrådgivere

Det slår en ny undersøgelse fast, hvor analyseinstituttet Voxmeter har spurgt de danske privatkunder, hvor tilfredse de er med deres bankrådgiver. 

Læs mere

Ansvar, udfordringer og fællesskab

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 800 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi vægter fællesskab samt medarbejder- og kundetilfredshed højt. Du får blandt andet rig mulighed for at få indflydelse, udvikle dig og tage ansvar. 

Vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen.

Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.