Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang

Kunderådgiver til Hammel

Kunder under etablering med hus, job og familie. Spændende miks mellem at rådgive og opsøge nye kunder. Mentorrolle for finanstrainee. Lyder det som noget for dig? Så venter drømmejobbet måske på dig i Hammel.

Du kan glæde dig til at:

 • Udleve din begejstring for at rådgive, udfordre og udvide din portefølje af privatkunder, der typisk er 25-40 år og i en spændende etableringsfase af deres liv. Mange af dem er boligejere – eller på vej til at blive det
 • Være i tæt kontakt med kunderne og hver dag skabe gode kundeoplevelser. Vores kunder skal opleve, at vi er tilgængelige, og at de hører uopfordret fra os
 • Skræddersy individuelle løsninger til kunderne og give dem et godt økonomisk overblik
 • Blive en del af et fantastisk team i et job med ansvar, samarbejde, udvikling og korte beslutningsveje

Vi er på udkig efter dig, der:

 • Har interesse og flair for at rådgive forholdsvis unge kunder, der ofte er i en fase, hvor der sker meget med hus, job og familie
 • Er fagligt stærk på privatområdet og kommer hele vejen rundt om økonomien i din rådgivning
 • Ikke kun er god til økonomi, men også til mennesker. Du er udadvendt og god til at lytte til kunderne og til at tale planer og drømme med dem
 • Formår at opsøge og tiltrække nye kunder. Du er i det hele taget god til at skabe stærke og langvarige relationer med kunderne
 • Har lyst til at blive en inspirerende mentor for afdelingens finanstrainee
 • Har et godt drive og en positiv tilgang til opgaver, kunder og kolleger. Du drives af at se muligheder og at finde løsninger
 • Kan lide at skabe resultater, der både kan mærkes hos kunden og i afdelingen

Du har sandsynligvis mindst tre års erfaring med at rådgive og tiltrække privatkunder og kender derfor alt til kundernes behov for hastighed, kvalitet og opmærksomhed, ligesom du har en bred viden om privatområdet. Er du en haj til IT, eller har du i forvejen et godt kendskab til Hammel, gør det bestemt heller ikke noget.

Derfor skal du søge jobbet

Du bliver en del af en sund sparekasse, der oplever vækst og fremgang og åbner flere nye afdelinger. I en nyere analyse fra Voxmeter har de danske privatkunder kåret os til at have Danmarks bedste rådgivere, ligesom vi ifølge den seneste EPSI-måling har landets mest tilfredse privatkunder. Sammen med dig glæder vi os til at skabe endnu flere gode kundeoplevelser, hvor du får en vigtig rolle i at rådgive og tiltrække en særligt spændende kundegruppe i Hammel.

Du bliver en del af et ambitiøst team, der vægter trivsel og arbejdsglæde højt. Det betyder blandt andet, at vi går op i at have et godt fagligt sparringsmiljø, men også i at have det sjovt sammen, mens vi udvikler os, laver forretninger og skaber gode kundeoplevelser.

Du får rig mulighed for løbende at udfordre dig selv, kunderne og din kolleger, men også for at skabe resultater og påvirke afdelingens videre retning og succes. Derudover kan du se frem til fleksible rammer for din arbejdsdag, så dit arbejds-, familie- og fritidsliv harmonerer.

Ansvar, udfordringer og fællesskab

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 700 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi vægter fællesskab samt medarbejder- og kundetilfredshed højt. Du får blandt andet rig mulighed for at få indflydelse, udvikle dig og tage ansvar. 

Vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen.

Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.