Sammen om drømmen

Det danske kvindelandshold drømmer om at vinde guldmedaljer på hjemmebane i år. Vores mere end 180.000 kunder har på samme måde drømme i deres liv. Det kan både være små og store drømme, men fælles er, at de som regel kræver en økonomisk rådgiver, der interesserer sig for drømmen, der engagerer sig i drømmen og finansierer drømmen. I Sparekassen Kronjylland har vi ifølge Voxmeter Danmarks bedste bankrådgivere, fordi de gør netop det. De er også klar til at engagere sig i lige netop din drøm.

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet af en af Danmarks bedste rådgivere

* Når du trykker på "Kontakt mig" accepterer du samtidigt Sparekassen Kronjyllands håndtering af personoplysninger.

Vi har Danmarks bedste bankrådgivere

Det slår en ny undersøgelse fast, hvor analyseinstituttet Voxmeter har spurgt de danske privatkunder, hvor tilfredse de er med deres bankrådgiver.

Her får rådgiverne i Sparekassen Kronjylland den bedste vurdering – de ligger for eksempel helt i top, når det kommer til at være fleksible og forstående og til at give kunderne et godt overblik over økonomien.

Læs mere om kåringen af vores kunderådgivere hos avisen Finans her.

Vi har også Danmarks mest tilfredse privatkunder

En anden ny undersøgelse fra analysebureauet EPSI bekræfter, at vi har Danmarks mest tilfredse privatkunder. EPSI står bag den undersøgelse, der bredt bliver regnet som den mest valide til at måle kundetilfredshed i banksektoren.