Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang i træk

Kunderådgiver til Lyngby

Vil du give privatkunderne den allerbedste rådgivning i et job, hvor du samtidig kan udleve din lyst til at opsøge og tiltrække nye spændende kunder? Så er vi måske det perfekte match i Kgs. Lyngby, hvor du får indflydelse og ansvar i en afdeling med gode kolleger og høje ambitioner.

Vores mission er at blive førstevalget blandt mange flere privatkunder i Lyngby og omegn. Lyder det som en udfordring, du kan se dig selv bidrage til, så læs endelig videre.

Mange banker sender deres kunder i callcentre. Det gør vi ikke. I Sparekassen Kronjylland tror vi på, at relationen mellem rådgiver og kunde er altafgørende, og vi bestræber os derfor på, at du som rådgiver er tæt på dine kunder og følger dem op gennem alle livets faser. Vi har fuld fokus på kunden og går op i at yde en god helhedsrådgivning.

Vi er derfor på udkig efter dig, der:

  • Er bankuddannet og kan give den gode rådgivning, der kommer rundt om alle facetter af privatøkonomien. Du skal derfor trives med at rådgive - og tilbyde produkter - både inden for hverdagsøkonomi, bolig, pension, investering m.v. Du behøver nødvendigvis ikke at have mange års erfaring som kunderådgiver – det vigtigste er, at du har lysten til hele tiden at udvikle dig
  • Har en solid faglig rygsæk og er stærk på kreditområdet. Hos os er der plads til udvikling og til at vokse, hvis der er områder, du ønsker at blive endnu skarpere på
  • Er forretningsorienteret og finder stor motivation i at vækste din portefølje med nye kunder, du både selv finder via dit netværk, og som kommer som henvisninger fra dine kolleger og afdelingens samarbejdspartnere
  • Er tillidsvækkende, vedholdende og har talegaverne i orden, men også veludviklede lyttelapper, så du kan hjælpe kunderne i mål med deres ønsker og drømme. Du brænder for at skabe gode kundeoplevelser
  • Er holdspiller og en god sparringspartner for dine kolleger
  • Er stærk på IT og hurtig til at sætte dig ind i nye systemer

Det kan du glæde dig til

I Sparekassen Kronjylland har vi fire grundlæggende værdier: Imødekommende, ordentlig, kompetent og kundefokuseret. I Lyngby gør vi meget ud af udleve disse værdier. Det er afgørende, at vi er ordentlige over for vores kunder, at vi er kompetente i vores rådgivning og ikke mindst, at vi har det rette kundefokus og er imødekommende. Det udlever vi i en hverdag, hvor vi lægger stor vægt på samarbejde med frihed under ansvar, og hvor tillid er i højsædet. Vi går meget op i at have en god arbejdsplads, hvor vi trives og har det sjovt, mens der er plads til både faglig og menneskelig udvikling.

Har du lyst til at være en del af vores hold, kan vi ikke kun tilbyde dig en mellemstor portefølje med god plads til udvikling, men et udfordrende job, hvor vi har fokus på at nå målene i et uformelt arbejdsmiljø i en afdeling, hvor vi samarbejder tæt mellem privat og erhverv og har forskellige fagspecialister tilknyttet. Du får derfor også rig mulighed for at inddrage eksempelvis formue-, investerings- og erhvervsrådgivere. Vi skaber succes og resultater som et hold.

Ansvar og udfordringer på Danmarks bedste arbejdsplads

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 700 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen - og at det er med til at give os sektorens mest tilfredse privatkunder for tredje år i træk (ifølge det anerkendte analysebureau EPSI). Det er også med til at give os medarbejdere, der trives og er glade for at gå på arbejde. Vi er således tre gange i træk blevet kåret til Danmarks bedste arbejdsplads af Great Place to Work.

Vores decentrale struktur giver dig stor indflydelse på dit arbejde og din dagligdag. Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.