Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang i træk

Gør en forskel for kunderne med din rådgivning i Aarhus City

Vil du være i tæt kontakt med privatkunderne i din egen portefølje og hver dag gøre en forskel for dem?

Som kunderådgiver i vores Aarhus City afdeling bliver du en del af et team, der sætter en ære i at møde kunderne i øjenhøjde og have en stærk personlig relation til dem. Du får gode kolleger omkring dig, og vi kan derfor love dig et fællesskab med opbakning og faglig sparring.

Du kan selv være med til at forme det job, du lykkes allerbedst i – eksempelvis i forhold til kompleksiteten hos de kunder, du løbende udvikler din portefølje med.

Sådan bliver du en succes i jobbet

Efter 100 dage har du taget ansvar for dine opgaver og føler dig godt hjemme i Sparekassen. Det er lykkedes, forbi:

 • Du har gennemgået vores målrettede onboardingprogram, hvor du har lært dagligdagen i teamet at kende og deltaget i sammøder og sparring. Med din naturlige lyst til at skabe stærke relationer og resultater er du allerede ved at tage vores værdier og kundeløfter til dig, og du benytter dem i dine kundemøder.
 • Kollegerne i afdelingen har stor tillid til dig og din faglighed. Det har de blandt andet, fordi du er udadvendt og nysgerrig og ikke holder dig tilbage med at bede om hjælp eller at komme med gode input til teamet.
 • Du kan snakke med alle typer kunder og formår at tale drømme og planer med dem. Du trives med den tætte kontakt til dine kunder, når du skræddersyr løsninger til dem og giver dem et godt økonomisk overblik.

Efter et år er du blevet en stærk sparringspartner for kolleger og kunder, og du bidrager til afdelingens høje kundetilfredshed. Det er du til den tid lykkedes særligt godt med, fordi:

 • Du yder selvstændigt en grundig rådgivning til privatkunderne i din portefølje og har opbygget en stærk relation til dem. Du har opnået kundernes tillid, fordi du drives af at se muligheder, finde løsninger og komme hele vejen rundt om kundernes økonomi.
 • Du udbygger løbende din portefølje med flere gode kunder – både gennem eksisterende kunder, der henviser nye til dig, men også ved, at du spotter og opdyrker nye muligheder
 • Afdelingens fællesskab og gode sparringsmiljø er du en aktiv del af, og du bidrager naturligt med din faglighed og erfaring. Du holder dig heller ikke tilbage, hvis du har forslag til, hvordan vi kan gøre noget bedre.
 • Du har interesse for Aarhus og de muligheder, der ligger i vores markedsområde. Det udviser du blandt andet ved at bidrage til vores synlighed ved lokale aktiviteter.

Derfor skal du søge jobbet

I Aarhus City kommer du til en veldreven afdeling med mod på endnu flere forretninger. Vi har en central beliggenhed i byen og samarbejder tæt med forskellige foreninger og er engageret i lokale netværk. Vi deler adresse med Aarhus Erhverv og er derfor et stort og aktivt hus med et stærkt fællesskab på tværs af huset – også når det kommer til sociale arrangementer. Vi praktiserer stor åbenhed med blandt andet hyppig faglig sparring i vores privatteam og et godt samarbejde, hvor vi prioriterer at have det sjovt sammen, mens vi skaber resultater i en stor solid privatafdeling.

Vi har kort fra tanke til handling, og du får derfor ikke bare indflydelse på dit job og tilrettelæggelsen af din arbejdsdag, men har også rig mulighed for at påvirke afdelingens videre retning og succes med dine idéer og kompetencer. Du får også fleksible rammer, da vi ved, at arbejdet ikke er det eneste, der fylder i dit liv.

Du kan derudover se frem til at blive en del af en solid sparekasse, hvor vores privatkunder er intet mindre end Danmarks mest tilfredse. Vi er dermed ambitiøse – også på dine vegne. Vi har stor tillid til dig og bygger løbende videre på din udvikling med ansvar og muligheder for kurser eller videreuddannelse - eksempelvis hvis du ønsker specialistviden inden for et fagområde. På den måde kan du udvikle dig i jobbet og blive en endnu bedre rådgiver, end du er i dag. Vi er også en organisation med mange forskellige jobmuligheder, hvis du på den lange bane får nye interesser – eksempelvis for at specialisere dig yderligere eller at opnå lederkompetencer. Det er nemlig vores drøm, at vi er hinandens bedste jobmatch, sparringspartnere og legekammerater mange år frem.

Vi er særligt på udkig efter dig, der:

 • Har en finansiel uddannelse og er god til at rådgive privatkunder og komme hele vejen rundt om deres økonomi
 • Er proaktiv. Vores kunder skal opleve, at vi er tilgængelige, og at de hører uopfordret fra os
 • Er nysgerrig og udadvendt med interesse for også at opsøge nye kunder
 • Er god til at samarbejde og har lyst til at være en del af et stærkt fællesskab

Vi ser mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset køn, alder, seksuel orientering, religion, handicap, politisk overbevisning samt socialt og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Danmarks bedste bankrådgivere

Vi har Danmarks bedste bankrådgivere

Det slår en ny undersøgelse fast, hvor analyseinstituttet Voxmeter har spurgt de danske privatkunder, hvor tilfredse de er med deres bankrådgiver. 

Læs mere

Ansvar, udfordringer og fællesskab

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 800 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi vægter fællesskab samt medarbejder- og kundetilfredshed højt. Du får blandt andet rig mulighed for at få indflydelse, udvikle dig og tage ansvar. 

Vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen.

Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.