Investering kapitalplejeaftale

Nyheder

Måske er din årsopgørelse for 2022 ikke korrekt

Der er sket en teknisk fejl, som gør, at flere af både vores og andre bankers kunder oplever fejl i deres årsopgørelse for 2022 fra SKAT - eller forsinkelse af den. Det drejer sig særligt om et antal investeringskunder og nogle af de kunder, der har indfriet/oprettet realkreditlån i 2022. Fejlen er for størstedelen af de berørte investeringskunder rettet. 

Fejlen skyldes en uoverensstemmelse mellem de oplysninger, den danske værdipapircentral, SKAT og vores datacentral har om visse værdipapir- og obligations-handler.

Gælder det for dig?

Hvis din årsopgørelse er forsinket eller omfattet af fejl, forventes du at have adgang til en ny årsopgørelse i løbet af april. Du modtager et brev, hvis der efter 1. marts 2023 er foretaget nye indberetninger til SKAT, og du dermed får dannet en ny årsopgørelse .

Opdager du i mellemtiden fejl i din årsopgørelse, så undlad at rette. Det kommer nemlig til at ske automatisk. Har du allerede rettet, så er der ingen grund til panik: De rigtige oplysninger vil fortsat blive korrekt indberettet.   

Står du ifølge din årsopgørelse til at få mange penge tilbage i skat, så vent lidt med at bruge dem. Det vil være ærgerligt, hvis årsopgørelsen ændrer sig markant i negativ retning, og pengene allerede er brugt.

Marts 2023

Læs også

Familie i køkken

Renteændring

Vi sænker renten på boliglån og visse andre udlån

Sparekassen Kronjylland sænker pr. 15. juli renten på boliglån. Samtidig sænker vi renten for nye lån på en række udlånsprodukter til private.

Vi øger trygheden ved Apple Pay og Google Pay

Konti

Vi øger trygheden ved Apple Pay og Google Pay

Det er nu endnu mere sikkert for dig at oprette dig som bruger af de såkaldte wallets, som blandt andet dækker over Apple Pay og Google Pay. Fremover skal du nemlig oprette dig direkte i din mobilbank. Det er lige så nemt som i appen - bare mere sikkert!

Få rabat på dyre- og forlystelsesparker

Nyheder

Oplevelser med rabat

Er familien på udkig efter store oplevelser? Som kunde hos os kan du få rabat på en række forlystelses- og dyreparker over hele landet. Du kan købe billetter med rabat til hele familien.

Kom i Djurs Sommerland til rabatpris!

Kundedag

Ses vi til kundedag i Djurs Sommerland?

Nu er det snart tid til en tur i ruuuuuuutsjebanen, og vi glæder os til at møde dig og din familie! Lørdag 21. september inviterer Sparekassen Kronjylland til kundedag i Djurs Sommerland til rabatpris. Sparekassens kunder har parken helt for sig selv.