Sparekassen får attraktiv placering i Silkeborg

Sparekassen Kronjylland har købt ejendommen Vestergade 25, der ligger centralt på gågaden i Silkeborg.

I løbet af maj 2011 flytter Sparekassen Kronjyllands afdeling i Silkeborg fra den nuværende placering i den nordlige del af byen, for enden af Borgergade.

- Den nye placering er meget attraktiv, og jeg er sikker på, at det bliver en fordel for både vores nuværende og kommende kunder. Der er store muligheder i vores nye placering, fortæller afdelingsdirektør Klaus Nybo.

Sparekassens afdeling i Silkeborg blev etableret i 2002 og har siden oplevet en konstant vækst. Den nye ejendom har tidligere huset Alm. Brand Bank, og da Sparekassen Kronjylland erfarede, at der var mulighed for at overtage den, blev der hurtigt slået til.

- Vi føler, at tidspunktet er helt rigtigt til at flytte til en mere central placering i byen. Adressen på Vestergade, i byens hjerte, vil være et godt udgangspunkt for en yderligere vækst de kommende år, vurderer Klaus Nybo.

Central placering

Klaus Nybo understreger, at det har været et vigtigt element i valg af ny placering, at kunderne også fremover kan parkere tæt på afdelingen.

- Kundernes hverdag skal være så nem som overhovedet mulig. Det er en af vores klare ambitioner, og det skal selvfølgelig også tænkes ind, når man flytter sin afdeling. Her får vi det bedste af to verdener. Let tilgængelighed og central placering i gadebilledet, lyder det fra en glad Klaus Nybo, der har mere end svært ved at skjule sin begejstring for aftalen.

Klaus Nybo er ikke alene om at glæde sig over de nye lokaler. Både Sparekassens administrerende direktør, Klaus Skjødt og den nyudnævnte områdedirektør for Sparekassens Område Syd, Flemming Kjøge, der begge gennem mange år har haft deres daglige gang i pengeinstitutter i Silkeborg, har store forventninger til den nye placering.

Udover den nye sparekasse-afdeling rummer ejendommen også tre erhvervslejemål, der fortsætter som hidtil nu blot med Sparekassen Kronjylland som ejer af ejendommen.