Gratis billetter til håndbold i Århus

Vi uddeler 2.000 gratis billetter til topkampen mellem Århus Håndbold og BSV, som spilles i NRGi Arena 1. maj klokken 16.50.

Har du lyst til at overvære et topbrag af en kamp, når Århus Håndbold møder BSV søndag 1. maj, så kom ind i en af vores afdelinger i Aarhus. Vi uddeler 2.000 gratis billetter til kampen, og du kan få to.

- Vi håber, at de gratis billetter vil få en masse håndboldglade mennesker ind i hallen, som vil bidrage med en masse god stemning, siger eventchef Peder V. Poulsen.

Århus Håndbold og BSV kæmper om den ene finaleplads i slutspillet, som førstepladsen i puljen giver ret til. Det kan således gå hen og blive en skæbnekamp, når de to hold mødes 1. maj klokken 16.50.

Hos Århus Håndbold glæder direktør Henrik M. Jacobsen sig over endnu engang at få massiv opbakning fra Sparekassen Kronjylland.

- Vi har haft Sparekassen Kronjylland som samarbejdspartner siden klubbens begyndelse i 2001, og samarbejdet har udviklet sig år for år. Vi er i den grad glade for opbakningen, og det gælder naturligvis også i forbindelse med kampen mod BSV, hvor Sparekassen Kronjylland sørger for, at det i hvert fald ikke er mangel på tilskuere, der giver os problemer, fastslår direktør Henrik M. Jacobsen, Århus Håndbold.

Alle interesserede kan hente max. to gratis billetter i en af Sparekassen Kronjyllands afdelinger i Aarhus. Billetterne uddeles efter først-til-mølle princippet.

Finale i Trickstar 2011

Sparekassen Kronjylland er en meget aktiv samarbejdspartner for Århus Håndbold og har blandt andet også været med til at starte konkurrencen Trickstar 2011. Konkurrencen er for 10 udvalgte håndboldklubber i Aarhus området og sætter fokus på alt det, som gør det sjovt at spille håndbold.

- Alle tilskuere til kampen 1. maj kan ved SMS-afstemning være med til at afgøre, hvem der vinder finalen i Trickstar 2011, så vi forventer, at det bliver en festlig 1. maj med Sparekassen Kronjylland på sidelinjen, fortæller Henrik M. Jacobsen.

Gratis billetter til håndbold i Århus