Udsolgt koncert med canadisk sangerinde

Sparekassen Kronjylland inviterede i går, tirsdag, alle interesserede til gratis koncert med Melanie Dekker. Det resulterede i en udsolgt koncert for cirka 100 gæster.

Melanie Dekker har før gæstet Kulturministeriet i Ebeltoft med stor succes. Tirsdag var det tid til et gensyn med den populære canadiske sangerinde, og det var afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Ebeltoft, Mik Steenfeldt, der selv havde sørget for at få aftalen med Melanie Dekker i hus:

− Kulturministeriet var fyldt, og cirka 100 gæster fik en rigtig hyggelig aften med både koncert og tapasbuffet. Som hovedsponsor for Kulturministeriet var det en ren fornøjelse for os at se, hvor fint arrangementet forløb. Der hersker altid en særlig intim stemning ved Kulturministeriets koncerter, og den nød vi at kunne dele med vores gæster. Melanie leverede en forrygende koncert, og rammerne gjorde oplevelsen meget intim og nærværende, forklarer Mik Steenfeldt.

− Sparekassen vil gerne være med til at skabe aktivitet i vores lokalområde, og med koncerten ønskede vi at give områdets besøgende og gæster en god oplevelse. Samtidig håber jeg, at mange af de besøgende, der ikke tidligere har været til koncert i Kulturministeriet, fik øjnene op for stedets store kvaliteter, lyder det fra Mik Steenfeldt.