Nyt samarbejde: Sparekassen og DGL 2000

Sparekassen Kronjylland er DGL 2000’s nye hovedsponsor. Sparekassen og fodboldklubben har indgået en 3-årig aftale gældende frem til og med 2018.

Nyt samarbejde Sparekassen og DGL 2000

På billedet ses Pia Avnsted, Sparekassen Kronjylland, i selskab med en udvalgt DGL 2000-delegation med den underskrevne sponsoraftale.

Pia Avnsted, områdedirektør i Sparekassen Kronjylland, udtaler om sine positive forventninger til samarbejdet:

- Det har haft stor betydning for os, at det umiddelbart positive indtryk, vi fik af klubben, er bevaret igennem vores samtaler. Det er dejligt at samarbejde med mennesker, som man mærker er præget af en høj grad af professionalisme blandet med en god portion humor og vilje til nytænkning. Det er en cocktail, som i høj grad matcher Sparekassen.

Ifølge Pia Avnsted deler fodboldklubben de værdier, som er centrale i Sparekassen Kronjyllands virke og arbejde:
- Vi har på mange måder et værdifællesskab, hvor vi har mennesket i fokus. Alle skal føle sig hjemme og på lige fod, fortælle Pia Avnsted.

- Det er en historisk aftale for DGL 2000, som er indgået med Sparekassen Kronjylland. Sponsoratet giver os styrket sportslige muligheder, og vi vil allerede i 2016 investere i nye initiativer, som skal hjælpe os i at opnå vores 2018-målsætninger, udtaler formand for DGL 2000, Peter K.H. Kjeldsen.

Han fremhæver også, at værdierne åbenhed og ærlighed har været afgørende for samarbejdet. Han har stærk tillid til, at Sparekassen Kronjylland er den helt rigtige samarbejdspartner.


Sparekassen Kronjylland og DGL 2000 søsatte allerede samarbejdet med Redmark & Spar Kron Cup 2015, der løb af stablen lørdag d.19. december i Bellevuehallerne. Ud over at være co-, pulje- og præmiesponsor stillede Sparekassen også op med to hold til stævnet. Sparekassen Kronjyllands bidrag til stævnet sikrede synlighed og opmærksomhed på dagen, der resulterede i en yderst velafviklet turnering med mange tilfredse deltagere. Hos DGL 2000 er tilfredsheden ikke svær at spore:

- Vi har i Sparekassen Kronjylland fået en partner, som fra første møde har ageret meget professionel og er utrolig nytænkende omkring udvikling af vores fælles samarbejde. I Sparekassen Kronjylland har vi ikke blot fået en stærk sponsor, men også en uvurderlig samarbejdspartner som vil blive en stor gevinst for DGL 2000, supplerer formanden om klubbens nye ’holdkammerater’.

Aftalen blev indgået 01-12-2015.