Mænd og deres bileder

Audi er blevet en kliché, og alle Fiat Dobloer skulle have lov til at køre ud på Storebæltsbroen næste gang det stormer.

Sådan lød det, da livsstilsekspert Christian Grau analyserede og provokerede de fremmødte mænd under sit foredrag i Sparekassen Kronjyllands afdeling.

Som optakt til den veteranbilauktion, der løber af stablen i Billund den kommende weekend, inviterede Sparekassen Kronjylland i Billund til mandeaften om mænd og deres biler torsdag 28. maj. De mange fremmødte fik sig nogle gode grin og lange næser, da livsstilseksperten Christian Grau, som blandt andet er kendt fra Tv-programmet "Kender Du Typen", holdt sit populære foredrag om mænd og biler.

Christian Grau leverede varen
- Det var dejligt at se så mange fremmødte, og jeg må sige, at Christian Grau leverede varen. Jeg tror, at alle mænd og ikke mindst de fem kvinder, der havde vovet sig med til arrangementet, fik rørt lattermusklerne over at kunne genkende sig selv, kollegaen eller naboen i de analyser, som blev præsenteret under foredraget. Det var en rigtig spændende og lærerig aften, hvor vi fik nye vinkler på, hvad vores biler i virkeligheden fortæller om os. Jeg tror ikke, at jeg er den eneste, der kommer til at have Christian Grau i baghovedet, næste gang jeg skal have ny bil, fortæller Jørgen Møller, afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Billund.

Veteranbilauktionen, som foredraget lagde op til, bliver afholdt i forbindelse med "Byens Fest" i Billund, hvor Sparekassen Kronjylland er hovedsponsor. Inden foredraget kunne de fremmødte få et kig på nogle af de veteranbiler, der bliver solgt på auktionen, da et udvalg var stillet frem ved afdelingen.