Ny scoringstavle

Sparekassens gavefond sætter prikken over i'et i Helsted Fremad.

Ny scoringstavle

I Helsted Fremad IF glider man ikke i mudderet og får de nye fodboldshorts svinet til. Man har heller ikke problemer med at se, hvor bolden befinder sig på banen om aftenen. Det sørgede en kunstgræsbane og ny belysning for, da klubben i 2013 gennemgik en stor renovering. For nylig fik klubben nyt stadionur med digital scoringstavle, så nu er man heller ikke i tvivl om kampens resultat. Det nye ur troner majestætisk over det opdaterede fodboldanlæg, og den populære fodboldklub har dermed fået sat prikken over i’et i den omfattende opgradering af klubfaciliteterne.

− Vi er rigtig stolte af vores nye omgivelser og kan se, at de både fastholder vores medlemmer og tiltrækker nye. Derudover er jeg ikke i tvivl om, at de på sigt giver bedre fodboldspillere. De nye faciliteter har tilmed gjort det endnu sjovere at være forælder og træner i klubben. Alle vores trænere er frivillige, og det betyder rigtig meget for os, at de er stolte af klubben og de faciliteter, vi tilbyder spillerne, forklarer Jim Jeppesen, der er kasserer og kampfordeler i klubben.

Samlet set er klubbens faciliteter blevet opdateret for 2,8 millioner kroner, og klubben har selv betalt halvdelen. Den nye scoringstavle til 25.000 kroner er sidste tiltag i det storstilede renoveringsprojekt, og tavlen er en gave fra Sparekassen Kronjyllands gavefond.

− Vi synes, at Helsted Fremad har gjort et imponerende stykke arbejde, og vi glæder os over at være sponsor i en aktiv og udviklingsorienteret klub, der tør forny sig. Vi har derfor valgt udover vores sponsorstøtte at ønske klubben tillykke med det flotte fodboldstadion ved gennem vores gavefond at give klubben den nye scoringstavle. Vi ved, at det er en gave, der gør en positiv forskel for både spillere og tilskuere, og at den vil blive brugt flittigt hele året rundt. Herved kommer den rigtig mange til gavn, fortæller Poul Erik Christiansen, der er kunderådgiver i Sparekassens afdeling på Hobrovej.