Fælles cykeltur

Kan du lide at få fart på cyklen og nogle kilometer i benene? Så kan du få cyklen luftet, når Sparekassen Kronjylland i Auning og Ørsted inviterer alle med på en fælles cykeltur om aftenen tirsdag 30. august.

− Vi tilbyder tre forskellige hold: et hold, hvor vi cykler 1½ time med en gennemsnitsfart på 25 km/t, et med en gennemsnitsfart på 30 km/t og så endelig et mountain bike-hold for de, der er til skoven og de lidt bredere dæk, fortæller Morten Bering, der er souschef i Sparekassen Kronjyllands afdeling i Auning, og som selv fører an på et af de to landevejshold.

Landevej og MTB-kørsel i Porsbakkerne

− Landevejsholdene vil køre på vejene gennem den smukke natur her i nærområdet, og MTB-holdet vil køre i Løvenholm Skov og på MTB-sporet i Porsbakkerne, forklarer Morten.

− I Sparekassen glæder vi os til en hyggelig tur og til at vise, at Sparekassen Kronjylland er andet end bare penge. Vi vil gerne være kendt som en vigtig medspiller i de lokale aktiviteter, ligesom vi gerne vil bakke op om et aktivt fritidsliv i området, forklarer souschefen.

Når cykelturen er vel overstået, vil der blive serveret grillpølser, øl og vand ved Sparekassens afdeling i Auning. Det er i øvrigt også her, startskuddet til det gratis arrangement går tirsdag 30. august klokken 18.00.

Så tag din nabo, kone, bror eller dine cykelvenner under armen og kom med ud på landevejen eller i skoven. Tilmelding kan ske via www.sparkron.dk/cykeltur, lyder det fra arrangøren.