TMG: Vores medlemmer får nyt udstyr

Nu kan gymnasterne fra Testrup Mårslet Gymnastikforening træne springserier på helt nye skumredskaber. Foreningen har nemlig fået støtte af lokale virksomheder til at indkøbe nye redskaber til springtræning. På den måde kan gymnastikforeningen fortsat sikre høj kvalitet af redskaber til de mere end 375 aktive medlemmer.

En af de lokale virksomheder, der har bidraget til de nye redskaber er Sparekassen Kronjylland.

- I Sparekassen vil vi gerne støtte lokale projekter og initiativer, der er med til at sikre mulighederne for at dyrke motion og socialt samvær i vores lokalområder. TMG gør begge dele, og vi er glade for at kunne støtte foreningen i at indkøbe nyt udstyr, fortæller souschef i Sparekassen Kronjyllands Odder afdeling, Chris Johansen.

Sikkerheden skal altid være i top

- Den økonomiske håndsrækning er afgørende for en gymnastikforening som vores, da redskaber er meget dyre i anskaffelsespris. For os er det centralt, at sikkerheden altid er i top, og at vores redskabspark er i orden, så den fungerer for både instruktører og gymnaster. Med donationen fra Sparekassen Kronjylland får vi hjælp til at sikre kvaliteten i gymnastikundervisningen ved at have toptunede redskaber. Det er vi utrolig taknemmelige for, fortæller Tine W. Clausen, formand i TMG Gymnastikforening.