Golfklub og sparekasse i nyt sponsorsamarbejde

Midtsjællands Golfklub indgår aftale med Sparekassen Kronjylland i Holbæk som hovedsponsor. Det skal forstærke klubbens position som en klub for både eliten og bredden.

Afdelingsdirektør i Sparekassens afdeling i Holbæk, Peter Mørch, fortæller:

− Midtsjællands Golfklub og Sparekassen har et stærkt match af værdier, og det er et vigtigt kriterium for os, når vi skal indgå et samarbejde. Golfklubben tror ligesom os på fællesskabet, det personlige og relationerne, ligesom den har modet og ambitionerne til at fortsætte sin udvikling. Vi har en fælles tro på de lokale ildsjæle og på, at vi sammen kan gøre en forskel. I Sparekassen Kronjylland brænder vi for at gøre en positiv forskel i lokalområdet, og det glæder vi os til også at gøre i Midtsjællands Golfklub. Jeg agter også selv at spille med, når tiden tillader det. Så må vi se, om jeg har flair for det, lyder det fra afdelingsdirektøren.

Ikke blot en sponsor

− Også i klubben er vi rigtig glade for den nye samarbejdsaftale, der gør Sparekassen Kronjylland til hovedsponsor for hele klubben. Sparekassen Kronjylland har stor erfaring som sponsor i både elite- og breddeklubber og er kendt for ikke blot at lægge en pose penge. De engagerer sig oprigtigt i de klubber, de samarbejder med. Derfor er jeg overbevist om, at vi sammen kan skabe endnu større værdi for både klubben og Sparekassen Kronjylland i Holbæk, lyder det fra formand, Erling Hviid.