Gavefonden støtter

Sparekassen Kronjylland støtter Falcons Floorball Club med en ny målmandsdragt.

I.F. Fjorden har i år startet Falcons Floorball Club. De sidste to år har en gruppe på 20 til 30 unge spillet floorball på egen hånd på Grønhøjskolen. De er nu blevet organiseret i I.F. Fjorden og spiller hver mandag aften i Ommersysselhallen.

− Organiseringen i en forening gør, at vi nu har mulighed for at deltage i turneringer, og at vores spil i det hele taget bliver taget mere seriøst. Allerede nu oplever vi en stor interesse for at lære sporten at kende, så vi er blevet taget rigtig godt imod, fortæller Kim Søgaard, som er formand for floorball-afdelingen.

Floorball-holdet har den første tid stået uden alle nødvendige rekvisitter, og det faldt derfor på et tørt sted, da Sparekassen Kronjylland for at støtte det gode initiativ for nylig gav klubben en målmandsdragt:
− I floorball er målmanden meget udsat, og det er derfor vigtigt, at vi har sikkerhedsudstyret i orden. Vi er derfor meget glade for, at Sparekassen støtter os med en målmandsdragt, fortæller Kim Søgaard.

Sparekassen Kronjylland er imponeret over klubbens udvikling og glæder sig over med målmandsdragten at være med til at støtte op om en god ny idrætsaktivitet i lokalområdet:
− Vi vil gerne være med til at gøre det muligt at dyrke sport tæt på, hvor vores kunder bor. Den nye floorball afdeling ser vi som et aktiv for hele Øster Tørslev og omegn, og vi glæder os over, at I. F. Fjorden er inde i en periode, hvor det er muligt at udvide paletten af idrætstilbud, forklarer Martin Trampedach Schultz, der er afdelingsdirektør i Sparekassens afdeling i Ø. Tørslev.

Det er Sparekassen Kronjyllands gavefond, der med 5.500 kroner har givet klubben den nye målmandsdragt.

Sparekassen Kronjylland støtter Falcons Floorball Club med en ny målmandsdragt.

I.F. Fjordens nye floorball klub har af Sparekassen Kronjylland fået en målmandsdragt til målmand Michael Jepsen. Han ses her sammen med afdelingsdirektør i Sparekassen Martin Trampedach Schultz.