Sparekassen får Citybois til Kolding

Det kommer ikke til at gå ubemærket hen, når Sparekassen Kronjylland lørdag 11. juni fejrer, at den har åbnet afdeling i Kolding.

Byens nye pengeinstitut inviterer hele byen til åbningsfest, hvor blandt andet duoen Citybois vil optræde.

− Vi håber at se rigtig mange mennesker og har sammensat et spændende program, så der bliver noget at komme efter for både store og små, fortæller afdelingsdirektør i den nye afdeling, Jens Peter Høllsberg Jensen. Han glæder sig til at brag af en fest, hvor de mange gæster samtidig har mulighed for at hilse på ham og afdelingens øvrige medarbejdere.

De to drenge fra Citybois, der blev landskendt for deres deltagelse i X Factor sidste år, optræder om eftermiddagen, og de bliver uden tvivl et kæmpe trækplaster især for børnefamilierne. Dagen byder derudover på ballonkunst, ansigtsmaling og musik ved Luis Anguita. Alt sammen foregår ved Sparekassens afdeling på Vejlevej 164 B centralt i byen, hvor borgmester Jørn Pedersen klipper snoren klokken 11.

− Med vores åbningsfest håber jeg, at vi kommer til at sende et tydeligt signal til hele byen om, at vi virkelig mener det, når vi siger, at vi vil Kolding. Vi vil yde områdets beboere en rigtig god og personlig rådgivning, og vi vil aktivt gøre vores for at bevare og udvikle Kolding som en attraktiv by at bo og arbejde i. Helt konkret vil vi også støtte klubber og foreninger, der hvor vi synes, det giver god mening. Åbningsfesten er altså bare startskuddet, lover Jens Peter Høllsberg Jensen.

Sparekassen Kronjylland støtter allerede en ny spændende legeplads i Geografisk Have i Kolding og er engageret i Kolding IF Fodbold og KIF Kolding København.