Ingen påske cup uden påskeæg

I weekenden afholdt Lyngby håndbold Klub Påske Cup for 28. gang, og det kulminerede i 11 spændende finalekampe om søndagen. Men det var ikke kun på håndboldbanen, der blev delt præmier ud.

Sparekassen Kronjylland, der var hovedsponsor på årets påske cup, var med til at dele medaljer ud, men ud over det, havde de også medbragt en lille påskekonkurrence. Det gik i al sin enkelthed ud på, at deltagerne skulle gætte, hvor mange påskeæg, der lå i den store bowle som Sparekassen havde taget med. Mere end 75 deltog i konkurrencen, men var Gustav Fallesen fra Lyngby Håndbold Klub, der kom med det vindende gæt, som udløste gevinsten på to flasker rødvin og en æske fyldt med påskeæg. Med et gæt på 128 påskeæg, var han den deltager, der kom tættest på at ramme de 130 æg, som var i bowlen.

- Vi synes, at påske cuppen er en rigtig god tradition, hvor børn og unge har mulighed for at spille håndbold og hygge sig sammen i fire dage. Det er noget, der skaber et godt sammenhold i klubberne, og det vil vi gerne støtte, fortæller Mads Lustrup, afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjyllands Lyngby afdeling.

Ingen påske cup uden påskeæg