Nye infoskærme til Træningshuset i Asferg

Træningshuset i Asferg har med støtte fra Sparekassen Kronjylland nu etableret et informationssystem med tre nye infoskærme i foyer og fitnesscenter.

− Infoskærmene viser løbende, hvad der foregår i Træningshuset, og en kalender fortæller om aktiviteter og kommende arrangementer i huset. I forbindelse med kampe vises spilletidspunkter, og der er mulighed for at tildele holdene bestemte omklædningsrum, fortæller Hans Henrik Winther, der bestyrelsesmedlem i Fonden Træningshuset.

I det hele taget bliver det nu lettere for brugerne af Træningshuset at orientere sig om nye tiltag, ligesom det giver områdets foreninger og institutioner mulighed for at reklamere for arrangementer og lignende. Informationssystemet er for hele lokalområdet omkring Asferg, hvilket betyder, at hele Asferg skoledistrikt og Purhus Idrætsforening også er dækket ind.

25.000 fra gavefond

Systemet med de tre nye skærme er kommet i stand via en donation på 25.000 kroner fra Sparekassen Kronjyllands gavefond:

− I Sparekassen Kronjylland vil vi gerne være med til at gøre en positiv forskel i de områder, hvor vi har vores kunder. Asferg er en by med et helt særligt sammenhold, og her spiller Træningshuset en vigtig rolle. Vi glæder os derfor over igen at kunne være med til at støtte op om huset og byen. Skærmene bliver byens fælles opslagstavle, og jeg er ikke i tvivl om, at de kommer til at gøre oplevelsen i huset endnu bedre for både brugerne og de øvrige besøgende, ligesom de kommer til at bakke op om byens sammenhold, fortæller Henning Dines Petersen, der er kunderådgiver i Sparekassens afdeling i Spentrup.

Med det nye system nærmer Træningshusets byggeri ”Etape 2” sin afslutning. Tilbage står kun genetableringen af en legeplads, som forventes udført inden sommerferien. Legepladsen ”Asferg Børnetorv” støttes i øvrigt også indirekte af Sparekassen Kronjylland, idet Tea Grud, som fik titlen som Årets Asfergborger i 2014, har doneret den medfølgende gavecheck til projektet.