Tour de Spentrup 2016 slår rekord

Igen i år kunne Spentrup IF og Sparekassen Kronjylland afholde det populære cykelarrangement, Tour de Spentrup, i strålende solskin. Det skete med rekordstor opbakning.

Tour de Spentrup

Mere end 100 deltagere mødte op på dagen, og dermed var scenen sat for en aktiv og hyggelig aften, hvor alle kunne være med. Arrangørerne havde tilrettelagt forskellige ruter, så alle kunne være med. Både forældre med deres børn, Christianiacyklen fra Spentrup Plejehjem og de mere rutinerede cykelhold fra blandt andet Spentrup og Hobro kunne dermed blive udfordret på hver deres niveau.
Efter cykelturen mødtes deltagerne på Sparekassen Kronjyllands parkeringsplads, hvor personalet fra afdelingen havde sørget for grillpølser og kolde drikke.

- For os er det vigtigt at være med til at gøre noget for lokalsamfundet her i Spentrup. Et arrangement, som det her, er en oplagt mulighed for at samle borgerne i og omkring byen til en aktivitet, som alle kan være med til. Vi håber, at vi sammen med Spentrup IF har været med til at skabe rammerne om en hyggelig dag for de mange deltagere, fortæller Jacob Tange, afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjyllands Spentrup afdeling.
Han tilføjer, at Spentrup IF og Sparekassen Kronjylland forventer at gentage Tour de Spentrup til næste år, hvor han opfordrer endnu flere til at finde cyklen frem.