Årets Asfergborgere giver byen udendørs bordtennis - og spiller bolden videre

Sidste år var de to til at dele titlen som Årets Asfergborger. Nu har Marianne Høj Madsen og Hans Mikkelstrup valgt, at deres i alt 5.000 kroner skal gå til at få opført et udendørs bordtennisbord ved Træningshuset i Asferg.

− Vi ønskede med vores donation at støtte op om Træningshuset og har valgt et udendørs bordtennisbord, da det er noget, både børn og voksne kan få glæde af. Samtidig kræver bordtennis ingen forudsætninger, så det er noget, mange i byen kan benytte sig af, fortæller Hans Mikkelstrup.

Hvem skal være Årets Asfergborger i år?

Jagten er samtidig gået ind på kandidater til dette års Asfergborger, og alle borgere i Asferg kan indtil 1. juni indstille kandidater. Det kan de gøre nu på hjemmesiden www.sparkron.dk/asfergborger eller via den tryksag, der i maj omdeles til alle husstande i Asferg.

Kandidater til årets titel kan være alt lige fra den hjælpsomme nabo, der bidrager med vareindkøb til entusiasten, der gør en forskel på skolen eller i foreningslivet eller ildsjælen, der bliver ved med at udvikle byens tilbud. Altså en person i Asferg, der gør noget til glæde for andre.

− Vi kender nok alle sådan en person. Nu gælder det om, at få dem nomineret, for det er vigtigt, at vi hylder vores ildsjæle, lyder opfordringen fra Henning Dines Petersen, kunderådgiver i Sparekassen Kronjylland i Spentrup.

Årets Asfergborger bliver kåret til byfesten i Asferg 12. august 2017. Med prisen følger igen i år en kontant præmie doneret af Sparekassen Kronjylland. Præmien går til et projekt i Asferg, som bestemmes af Årets Asfergborger.