Forlænger hovedsponsorat med Århus Håndbold

Den fælles ambition er at fylde Ceres Arena hver gang og komme bredt ud i Østjylland.
Både JYTAS og Sparekassen Kronjylland har netop forlænget deres sponsorat med Århus Håndbold, så de, også de to kommende sæsoner, er hovedsponsorer for VORES HOLD, der i år nåede målsætningen om deltagelse i slutspillet. Der er således masser at bygge videre på de kommende år sammen med en fælles ambition om at fylde Ceres Arena, hver gang Århus Håndbold spiller.

- ”I håndboldmiljøet taler mange om den gode stemning, der er, når Århus Håndbold spiller på hjemmebane. Den vil vi gerne være med til at gøre endnu bedre ved at få endnu flere tilskuere til at komme,” fortæller Pia Avnsted, områdedirektør i Sparekassen Kronjylland.

Et af de konkrete tiltag for at fylde Ceres Arena, som Sparekassen Kronjylland og Århus Håndbold er fælles om, er en indsats overfor de studerende. Her har de blandt andet en fælles stand på studiestartmessen med særlige studiesæsonkort, hvor Sparekassen Kronjylland inviterer de studerende gratis til Århus Håndbolds hjemmekampe.

Også JYTAS bakker op om disse tiltag, og glæder sig fortsat til at være en del af fællesskabet omkring Århus Håndbold og dermed fastholde synergien mellem sporten og erhvervslivet.

For JYTAS er det ikke en sponsorkontrakt i gængs forstand, men derimod et stærkt partnerskab, hvis mål er at styrke Århus Håndbold.
”Vi ønsker at støtte op om de unge spillere, der både vil dyrke elitesport, og samtidig tage en uddannelse, så når de lægger håndbolden på hylden kan gå ud og få et almindeligt job.” siger Christian Torp, ejer af JYTAS.

En anden ambition som klubben har med sine hovedsponsorer, er at komme endnu bredere ud i Østjylland, ikke mindst til de mange håndboldklubber i området. Det sker blandt andet ske via en række træningssamlinger og klubaftener.

- ”Vi er i forvejen aktive i en række klubber, og det er helt naturligt for os at koble elitehåndbolden med bredden og talenterne. Vi vil rigtig gerne være med til at udvikle interessen for håndbold og det kan tiltag som disse være med til,” mener Pia Avnsted.

I Århus Håndbold er de glade for at have nogle meget aktive hovedsponsorer og er meget taknemmelige for endnu engang at fortsætte samarbejdet med Sparekassen Kronjylland og JYTAS. Uden hovedsponsorerne ville det ikke være muligt at drive klubben på nuværende niveau, med de målsætninger der hører med.

I klubben lægges der også stort fokus på at komme helt ind under huden på folket i Østjylland, hvor både JYTAS og Sparekassen Kronjylland er med til at gøre alle disse tiltag muligt. For Århus Håndbold er en klub med ambitioner, ikke blot om at komme med i slutspillet eller at spille for resultater, men også en klub som gerne vil hjælpe andre i gang og lade deres interesse blive fanget af håndbolden. Derfor er klubbens hovedsponsorer guld værd, fordi begge støtter op omkring alle projekterne i klubben, der blandt andet rummer venskabsklubberne, men også gør det muligt for spillerne at tage en uddannelse ved siden af sporten. Alt dette ville ikke være muligt uden den fantastiske opbakning fra hovedsponsorerne til VORES HOLD.