Sikrer kulturelle oplevelser

Sparekassen fortsætter som hovedsponsor for Værket og er fortsat med til at sikre store kulturoplevelser i Østjylland.

Gennem næsten hele kulturhuset Værkets historie har Sparekassen været hovedsponsor. Det fortsætter minimum de næste to år. Parterne har nemlig netop forlænget aftalen, som giver Værket i Randers mulighed for at hente nogle af de store musikalske navne, de efterhånden er blevet kendt for også at tiltrække.

- Det er vores sponsorer, der sikrer, at vi indimellem kan lave helt unikke arrangementer som at hente store legender til fra udlandet. De seneste år har det eksempelvis været navne som Brian Wilson, Peter Cetera og Roger Hodgson, der kun sjældent spiller i Danmark. Derfor er vi ikke bare glade på vores – men på hele byens vegne for, at Sparekassen Kronjylland fortsætter som hovedsponsor – det er helt afgørende for kulturelle arrangementer af den kaliber, fortæller Værkets musik- og teaterchef Mikael Rørsted.

Sparekassen Kronjyllands adm. direktør Klaus Skjødt er også glad for fortsat at være en del af det, som han kalder et fyrtårn for både Randers og det øvrige Østjylland.

- Værket og ikke mindst Mikael Rørsted har været en kæmpe succes for Randers. De har i den grad formået at sætte Randers på det kulturelle landskab. De har formået at ramme kombinationen af det brede, det smalle og det helt unikke, som også gør, at deres kundekreds dækker meget store dele af Danmark.

Henover året arbejder Sparekassen Kronjylland og Værket da også sammen om en række ting. Eksempelvis holder Sparekassen hvert andet år nogle af sine garantmøder på Værket. Henover nogle aftener er flere tusinde af Sparekassen Kronjyllands garanter således på besøg i kulturhuset til spisning og forestilling.

- I år arbejder vi som et andet eksempel sammen om et stort familiearrangement i Randers Festuge. Her kan alle gratis opleve nogle af stjernerne fra Ramasjang, prøve sig af med Randers Gymnastiske Forening og meget andet. Samarbejdet om det har endnu engang bekræftet os i, at Værket er en enormt professionel og dygtig samarbejdspartner, understreger Klaus Skjødt.

Mikael Rørsted glæder sig også over, at han i Sparekassen Kronjylland har en meget aktiv hovedsponsor.

- Det giver os jo også mulighed for at vise, at vi kan skabe værdi for dem. Kulturen kan noget særligt, som du ikke finder andre steder. Sparekassen Kronjylland er sponsor for en lang række sportsklubber og lignende, derfor er det også en anerkendelse af både os og kulturen som sådan, at de kan se værdien i også at investere i kulturen.