Sponsorat Randers FC Klaus og Søren P

Sparekassen forlænger hovedsponsoratet i Randers FC

Sparekassen Kronjylland har været trofast sponsor i Randers FC siden stiftelsen i 2003, og det gode samarbejde fortsætter ufortrødent. Danmarks største sparekasse har nemlig lavet en flerårig forlængelse af hovedsponsoratet, der sikrer Randers FC en øjeblikkelig likviditetsindsprøjtning under corona-krisen.

Selvom den nye aftale først træder i kraft til sommer, har Sparekassen Kronjylland valgt at fremrykke dele af betalingen for sponsoratet som en økonomisk håndsrækning til Randers FC i disse svære corona-tider.

- Som flere andre områder i samfundet befinder sportsbranchen sig i øjeblikket i en vanskelig økonomisk situation med bl.a. manglende billet- og stadionsalg. Det var derfor oplagt at forlænge med Randers FC og fremrykke dele af betalingen, så vi kan støtte hele Kronjyllands fodboldhold. Vi har været med hele vejen, og vi ønsker, at Randers og hele lokalsamfundet fortsat skal have et hold i landets bedste fodboldrække, Superligaen. Derfor har vi forlænget vores gode samarbejde med Randers FC, fortæller adm. direktør i Sparekassen Kronjylland Klaus Skjødt.

I Randers FC er man enormt glade for den massive støtte, som Sparekassen Kronjylland fortsat viser klubben.

- Det har kæmpestor betydning, at Sparekassen Kronjylland forlænger hovedsponsoratet. De har været med siden begyndelsen og har været hovedsponsorer i klubben siden 2006, så det betyder alverden, at en af vores største og mest loyale sponsorer forlænger vores gode samarbejde. En by som Randers har brug for et Superligahold, og det er Sparekassen Kronjylland i høj grad med til at realisere med den fantastiske opbakning, som vi mærker fra en af byens største virksomheder. Og med tanke på den svære situation som vi i øjeblikket befinder os i pga. coronavirussen, føles det ekstra godt at mærke den kolossale støtte, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen.

Sparekassen Kronjylland har været trofast sponsor siden Randers FC´s grundlæggelse i 2003, og er meget synlig i klubben. Sparekassen Kronjylland-logoet pryder bl.a. spillertøjet samt østtribunen, som også bærer Sparekassen Kronjyllands navn, på Cepheus Park Randers.