Støtte til lokalsamfundet

Ny måltavle til Arena Randers

Arena Randers har med sin nye imponerende arena fået opgraderet sine faciliteter. En ny måltavle er prikken over i’et.

Sparinvest og Sparekassen Kronjylland har begge givet 50.000 kroner i tilskud til en ny måltavle i Arena 2, som også kan bruges til ligakampe. Der er en række krav til faciliteter og udstyr for, at der kan afvikles ligakampe og den nye måltavle var lige dét der manglede, for at Arena 2 også kan bruges til ligakampe.

- En måltavle regnes jo som almindeligt og nødvendigt udstyr i en professionel arena, så det giver god mening, at vi skal have sådan én. Men i et kæmpestort anlægsprojekt, som det vi har været igennem, har det været overordentligt svært at finde midler til alt det udstyr, som vi gerne vil stille til rådighed for vores brugere. Derfor er vi virkelig glade for, at vi har fået opbakning og økonomisk støtte fra Sparinvest og Sparekassen Kronjylland, fortæller Gitte Nørgaard, direktør i Arena Randers.

Den nye måltavle er allerede blevet taget godt imod.

- Tavlen er ikke bare et stort plus for Arena 2, men for hele Randers, lyder det fra Gitte Nørgaard.


Gitte Nørgaard, direktør i Arena Randers, er vant til at holde mange bolde i luften. Her er det blot én bold, mens Jan Nyvang, afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjyllands Nordre afdeling, ser til. I baggrunden ses den nye måltavle i Arena 2.