Støtte til lokalsamfundet

Ny sponsoraftale styrker fællesskabet i Hornbæk Sportsforening

 

Hornbæk Sportsforening og Sparekassen Kronjylland har indgået en ny aftale om forlængelse af sponsorsamarbejdet. Det fortsatte sponsorat er noget, der glæder sponsoransvarlig og mangeårig spiller i HSF, Peter Thorsen:

Vi er meget glade for Sparekassens engagement i klubben - det er et stort skulderklap til alle de frivillige kræfter, der gør en indsats i vores forening.”

Et løft af det sociale

Den nye sponsoraftale kommer til at gælde to år frem og skal blandt andet give et kærkomment løft til det sociale fællesskab:

”Sponsoratet medvirker til, at vi kan lave flere sociale arrangementer i foreningen efter en hård og kedelig periode med Corona. Det betyder selvfølgelig også, at vi fortsat kan klæde spillerne godt på, så de stolt kan repræsentere klubben, når der spilles kamp” – udtaler Peter Thorsen.

En bydel i udvikling

Afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjyllands Nordre Afdeling, Jan Nyvang lovpriser den positive udvikling i Hornbæk:

Sparekassen har i mere end 25 år været sponsor for HSF, der sammen med resten af bydelen udgør en driftig del af Randers. Det er dejligt at kunne støtte op om fællesskabet, og derfor bidrog vi også til opførelsen af det nye aktivitetscenter i Hornbæk sidste år” – forklarer afdelingsdirektøren.

Hornbæk Idræt- & Kulturcenter er i dag et moderne samlingssted og omdrejningspunkt for foreningslivet og kulturen i lokalområdet. Centeret blev indviet 28. august 2020.


Afdelingsdirektør Jan Nyvang (tv.) og sponsoransvarlig i HSF, Peter Thorsen (th.)