Sparekassen flag 16x9

Sparekassen Kronjylland åbner afdeling i Hillerød

Syv lokale profiler ansat til både privat- og erhvervskunder

Gennem de seneste år er Sparekassen Kronjylland vokset markant på Sjælland, og nu bliver Hillerød føjet til de nuværende otte sjællandske afdelinger. Sparekassen Kronjylland har således allerede ansat syv lokale medarbejdere til at stå for åbningen.

- Hillerød har stået på vores ønskeseddel længe, men vi åbner aldrig i en by, før vi har de helt rigtige til at stå i spidsen for en afdeling. Det kræver lokale kræfter med et godt netværk i byen, ligesom de rette værdier er afgørende. Derfor er vi meget glade for, at vi nu har fundet det helt rigtige hold, så vi kan åbne i Hillerød, fortæller adm. direktør Klaus Skjødt.

I spidsen for holdet kommer Jesper Brendstrup og Torben Holm til at stå. De kender hinanden rigtigt godt og er i dag afdelingsdirektører for henholdsvis privat og erhverv i Spar Nord. Samme roller får de i Sparekassen Kronjylland, men med Jesper Brendstrup som afdelingsdirektør, og Torben Holm som erhvervskundechef.

- De har begge arbejdet mange år i byen både i deres nuværende og tidligere ansættelser, ligesom Jesper Brendstrup er vokset op i byen. Det giver dem et virkelig godt netværk både i forhold til at skaffe privat- og erhvervskunder, mener Klaus Skjødt.

Søger lokaler

Udover de to ledere træder yderligere tre privatrådgivere og to erhvervsrådgivere ind ad døren til Sparekassen Kronjylland 1. maj, hvor afdelingen dermed reelt åbner. Alle kommer fra stillinger i andre pengeinstitutter i Hillerød og har således et stort lokalkendskab. I første omgang får de syv medarbejdere kontor i Sparekassen Kronjyllands afdeling i Lyngby. Dog forventer Sparekassen Kronjylland ret hurtigt at have midlertidige mødefaciliteter klar i Hillerød, så kundemøder kan holdes i byen, og ellers kører rådgiverne gerne hjem til kunderne for at holde mødet, fortæller Klaus Skjødt.

- Vi skal i gang med at finde de rette lokaler til afdelingen. Hos os kommer menneskerne altid først, det er de vigtigste, så skal vi nok finde nogle lokaler, og vi har da også allerede kig på nogle muligheder. Og indtil da skal vi nok sørge for at gøre det rigtigt let for kunderne både at komme i kontakt med os og holde møde med os, lover Klaus Skjødt.

Der er dog også fordele ved at starte fra Lyngby afdeling, forklarer han. Her får de nemlig nem adgang til kollegerne i Lyngby afdeling, ligesom der er fundet rådgivere fra andre afdelinger, der kommer og hjælper med systemer, arbejdsgange og alt det, der er behov for at lære, når man skifter job.

- I Sparekassen arbejder vi som et stort hold, og derfor er det naturligt, at vi står sammen om at hjælpe nye kolleger og som her en ny afdeling godt i gang. Derfor kommer afdelingen også til at kunne tage imod kunder fra første dag. Rådgivningen er de allerede meget dygtige til, og systemerne skal de nok få den nødvendige hjælp til, så vi sikrer, at det er en god oplevelse for vores nye kunder, understreger Klaus Skjødt.

Søger flere rådgivere

Udover de allerede ansatte håber Sparekassen Kronjylland at ansætte yderligere nogle stykker over den kommende tid. Der bliver søgt efter både privat- og erhvervsrådgivere.

- Vi har efterhånden meget stor erfaring i at åbne nye afdelinger. Derfor er vi også sikre på, at vi med det rette hold og vores tilgang til kunder kan tilbyde noget, som alle typer af kunder efterspørger. Vi kan håndtere både de store erhvervskoncerner, den lille lokale virksomhed, private banking-kunden og den helt almindelige bankkunde. Hos os er alle kunder vigtige og får en personlig rådgiver. Det er nok også der, at man kan se, at vi er byens eneste rigtige sparekasse, mener Klaus Skjødt.

Fakta om Sparekassen Kronjylland

Blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter med en balance på 39 milliarder kroner

Mere end 180.000 kunder fordelt på både privat og erhvervskunder

42 afdelinger, der dækker det meste af Danmark – heraf otte på Sjælland (Roskilde, Holbæk, Slagelse, Lyngby, Køge, Frederiksberg og to i København)

Garantsparekasse med hovedsæde i Randers