Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang i træk

Kan du rådgive privatkunderne i Odense?

Her er drømmejobbet til dig, der brænder for at rådgive privatkunder - og vil gøre det i et ambitiøst team, der med blot to år på bagen stadig er byens friske pust. Til dig, der - ligesom os - er vild med Odense og med at være tæt på kunderne og lokalsamfundet i en afdeling i vækst og udvikling. 

Du kan glæde dig til:

  • At udleve din begejstring for at rådgive privatkunder, hjælpe og udfordre dem, så de har et godt økonomisk overblik
  • At blive en del af en afdeling i vækst, der oplever stor interesse og får mange nye kunder
  • At få din egen portefølje med privatkunder – og med plads til at udvide den med flere gode kunder. Du kan med andre ord se frem til en afvekslende hverdag, hvor du både rådgiver eksisterende og nye kunder
  • Sparre med et hold af hjertevarme, erfarne og engagerede kolleger
  • Sammen med resten af afdelingen at være med til at vise flaget ved lokale aktiviteter og til generelt at bidrage med idéer til, hvordan vi fastholder og tiltrækker kunder samt øger afdelingens synlighed i Odense-området
  • At bidrage med lige dele stor faglighed, højt humør og god energi til afdeling og forretning
  • Mulighed for at være med til at pleje samarbejdspartnere såsom ejendomsmæglere m.v.

Du er måske den rette på vores hold, hvis…

Vi forventer, at du har flere års erfaring som kunderådgiver, og at du er vant til at rådgive og udfordre kunderne inden for alt fra boligfinansiering til pension og investering. Du er god til at skabe relationer og har en naturlig nysgerrighed, der gør, at du let kommer hele vejen rundt om kunden og derfor også får belyst områder, kunden ikke selv har fokus på.         

Hvad gør stillingen særligt attraktiv?

Hos os kan du dedikere dig selv og din tid til det, du er bedst til; nemlig at rådgive og tiltrække privatkunder. Afdelingen er det lokale pengeinstitut i Odense, hvor vi kender kunderne, og de kender os. Vi tilbyder dig frihed under ansvar i et job, hvor du får rig lejlighed til at medvirke til at forme vores videre retning og succes som afdeling og til fortsat at udvikle dig fagligt og personligt. Du får i et vist omfang også indflydelse på tilrettelæggelsen af arbejdstid og -sted, så balancen mellem dit arbejds-, familie- og fritidsliv harmonerer.

Du bliver en del af et ambitiøst team, hvor du får syv faste kolleger at sparre med - udover de fagspecialister, der er tilknyttet vores afdeling. Vi er en dynamisk afdeling, der går op i at have det sjovt sammen, mens vi skaber forretninger og gode kundeoplevelser.  

Ansvar og udfordringer på Danmarks bedste arbejdsplads

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 700 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen - og at det er med til at give os sektorens mest tilfredse privatkunder for tredje år i træk (ifølge det anerkendte analysebureau EPSI). Det er også med til at give os medarbejdere, der trives og er glade for at gå på arbejde. Vi er således tre gange i træk blevet kåret til Danmarks bedste arbejdsplads af Great Place to Work.

Vores decentrale struktur giver dig stor indflydelse på dit arbejde og din dagligdag. Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.