Fupmail er ikke fra Sparekassen

 

Enkelte kunder har oplevet at modtage mails, der ligner at komme fra Sparekassen. I mailen bliver de bedt om at opdatere deres informationer via et link inden for 24 timer, hvis de ikke vil have deres konto spærret.

Mailen er falsk. Sparekassen spørger ikke til opdatering af oplysninger via almindelig mail, men skriver via en sikker forbindelse som net- eller mobilbank, når det gælder personoplysninger.

 

Her kan du se, hvordan en falsk mail kan se ud - andre ser endnu mere troværdige ud med Sparekassens logo.

Fupbesked

Sparekassens generelle råd til at undgå svindel:

  • Vær altid opmærksom på falske mails og hjemmesider (tjek fx adressen). Er sproget gebrokken dansk, bør du være ekstra opmærksom.
  • NemID og MitID er personligt. Du må aldrig udlevere dit NemID eller MitID til andre
  • Du må aldrig udlevere adgangskode til Netbank eller Mobilbank til andre. Din bank ringer aldrig for at få koder af dig til at hjælpe dig med et problem i Netbank
  • Del ikke dine betalingskortoplysninger med andre
  • Vær opmærksom, hvis du bliver bedt om at betale et restbeløb for levering af en pakke eller vare, du ikke kender til. Fragt er altid betalt forud sammen med varen.
  • Har du mistanke om, at andre har kendskab til dine koder eller NemID, skal du straks kontakte din bank og få dem spærret

Læs også

Familie produkter

Garant

I alt 63 millioner kroner bliver udbetalt i renter til garanter

Er du en af Sparekassens 37.000 garanter, så får du i starten af april udbetalt 4,5 procent i rente af din garantkapital. Pengene bliver overført til din afkastkonto. Vi udbetaler i alt 63 millioner kroner til vores garanter.

Udlevér aldrig dit betalingskort til andre

Svindel

Ny svindelbølge hærger

De seneste dage er flere blevet forsøgt svindlet til at udlevere deres betalingskort. Især ældre mennesker er blevet ringet op med besked om, at deres betalingskort er i uorden eller er ved at blive svindlet – og at kortet derfor vil blive hentet af en medarbejder fra banken – eller politiet. Vi har set en stor stigning i denne svindeltype de seneste dage både i Sparekassen og på tværs af pengeinstitutter.

Få rabat på dyre- og forlystelsesparker

Nyheder

Påskeoplevelser med rabat

Er familien på udkig efter store oplevelser? Som kunde hos os kan du få rabat på en række forlystelses- og dyreparker over hele landet. Du kan købe billetter med rabat til hele familien.

Her er din nye MobilePay

Digitale løsninger

Har du set, at MobilePay er blevet opdateret?

Appen har fået nyt design og ny navigation. Som noget nyt er en WeShare-funktion også flyttet ind, så du nemt kan dele udgifter i en gruppe. Opdateringen får du i selve MobilePay-appen.